Topwip/flopwip: De sexy Schot vs. de terrormuggen

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. In deze aflevering van topwip/flopwip deelt Irene (26) haar slechtste en beste keer. Ze vertelt over de sexy Schot die ze niet meer kan vergeten en over muggen die haar tiranniseerden in het bos.  

Topwip

“Tijdens mijn stage in Schotland ging ik in het weekend regelmatig stappen met mijn collega’s. De meest sexy Schot die ik ooit had gezien, kwam op me af stappen toen ik aan het dansen was. Hij knoopte een praatje met me aan en was benieuwd naar wat ik in Schotland deed en hoe ik het vond. Opeens leek ik al mijn Engels te zijn vergeten en hakkelde ik wat. Flirten, dat kan ik dus echt niet. Toch schrok mijn hak-op-de-tak-Engels hem niet af. Hij vroeg of ik met hem wilde dansen, maar uit onhandigheid mompelde ik dat ik mijn vriendinnen weer moest opzoeken. Op het moment dat ik bij hem wegliep, had ik meteen spijt. De hele avond speurde ik de dansvloer af naar mijn knappe Schot, maar er was helaas geen spoor van hem te bekennen.  Aan het eind van de avond werd ik opeens weer op mijn schouder getikt. Daar stond hij weer! Mijn Schot. Blijkbaar was hij me toch niet zo snel vergeten als ik dacht. Hij vroeg om een afscheidskus en die gaf ik hem vol overgave. Nog nooit eerder had ik zo fantastisch met iemand gezoend. Toen hij me vroeg of ik met hem mee wilde gaan, twijfelde ik wel even. Ik was niet zo van de onenightstand. Gelukkig gaf ik mezelf een schop onder de kont en ging ik met hem mee. Hij merkte dat ik wat zenuwachtig was, maar ging hier zo lief mee om. De seks die we vervolgens hadden, wist onze zoen duizenden malen te overtreffen. Het was vol passie en hij was totaal niet egoïstisch en zorgde ervoor dat ook ik aan mijn trekken kwam. Heerlijk!”

Flopwip

“Mijn ex-vriend en ik waren destijds nog niet lang samen en in deze eerste fase van onze relatie konden we onze handen niet van elkaar afhouden. We leken wel konijntjes. Omdat we het bed (en ook alle andere vertrekken in het huis) wel gehad hadden, waren we op zoek naar wat meer spanning. Wat hem wel wat leek was een vrijpartij in de wilde natuur. Normaal zou ik mijn hoofd hebben geschud, maar ik wilde mijn vriend gewoon nú hebben. We gingen naar een rustig bos in de buurt onder het mom van ‘picknicken’. Het was die dag warm, dus er was geen hond te bekennen. Van picknicken kwam op dat moment dan ook geen sprake. We gingen meteen over op actie. En actie, die kregen we. In plaats van bezig zijn met elkaar, waren we alleen maar bezig met de muggen van ons af te slaan. Dachten we weer even goed te zitten, kwamen die irritante neefjes weer. Van seks was maar half iets gekomen. Bovendien hadden zowel mijn ex en ik meer dan twintig muggenbulten opgelopen. Dus nee, dit gaan we niet nog een keer doen.”