Yes! 50% korting op de leukste wijnen voor de nieuwjaarsborrel

De feestmaand is al voorbij, maar de nieuwjaarsborrels zijn nog in volle gang. Om het nieuwe jaar extra stijlvol en feestelijk in te luiden is het wel zo leuk om een mooie wijn op tafel te zetten. Wij hebben de leukste flessen voor je op een rij gezet. Zo wordt het wel heel makkelijk om de show te stelen tijdens de nieuwjaarsborrel. En nog leuker... je kunt ze tot en met 15 januari met 50% korting bestellen. Oh yes!

Vivacious

De Vivacious is ideaal om het nieuwe jaar sprankelend in te luiden. De combinatie van tropische vruchten, fris en droog zorgen voor een verrassende smaak. Weer een keer iets anders dan met een standaard glaasje champagne te proosten op het volgende jaar.

Sweety

Voor de zoetekauw onder ons... deze wijn is speciaal voor jou ontwikkeld. Een fles gevuld met aroma’s van exotische fruiten zoals meloen en ananas zorgen voor de perfecte balans tussen zoet en fris.

Enjoy Sparkling Rosé

Feestelijkheid en genieten van het leven is waar deze wijn voor staat. Hij heet niet voor niks 'Enjoy'. De mousserende rosé is één groot smaakfestijn van frambozen, kersen en aardbeien. En het is ook nog eens Italiaans en knalroze van kleur, genoeg redenen om deze sowieso in te slaan.

White Crispy

Met deze wijn haal je tijdens de  winterdagen toch nog het zonnetje in huis door de frisse en fruitige combinatie. Ananas, passievrucht en druifsoorten uit Zuid-Frankrijk komen samen in één fles.

Gracious

Fruitige geur, licht geel van kleur en vol van smaak. Deze witte wijn is gemaakt van Viognier, een unieke wijndruif.  Schenk een glaasje in voor bij het voorgerecht en je gasten zullen versteld staan.

Red Rich

Dit is dé wijn die je een echt wintersgevoel geeft. De zwarte bessen en bramen in combinatie met chocolade, zoethout en een some spices zorgen voor een elegante smaak.

50% korting op 94Wines

Deze mooie flessen van 94Wines vergeet je niet zo 1, 2, 3 hè? Een zoetekauw of een liefhebber van droge witte wijn… jouw favoriet zit er gegarandeerd tussen. En extra feestelijk: je krijgt tot en met 15 januari 50% korting op 94Wines bij Wijnvoordeel.nlWe love sale! Voor welke ga jij?