Tip van de redactie: de Holistik Concious Christmas Fair

Vrije tijd door Chiara

De feestdagen staan voor de deur en voor de meesten neemt de druk om voorbereidingen te treffen dan ook aardig toe. Je kunt natuurlijk de drukke stad induiken om je zoektocht naar de juiste kerstcadeaus te voltooien. Lekker lui vanaf je bank kerstinkopen doen is ook een optie. Maar met alle leuke activiteiten deze maand is het zonde om niet alvast van de kerstsfeer proeven. Bijvoorbeeld aanstaande zondag tijdens de (gratis!) Holistik Concious Christmas Fair in het College Hotel in Amsterdam.

De Holistik Concious Christmas Fair is kers(t)vers, een tikkeltje anders en vooral ethisch verantwoord. Alle kerstcadeaus die op de kerstmarkt verkocht worden dragen bij aan een mooiere en gezondere wereld. De 20 merken, zoals Mádara, Pukka Thee, Royal Green, Lululemon en Healthbox, staan niet alleen garant voor luxe pakjes onder de boom, maar hebben ook een mooie achterliggende gedachte: respect voor mens, dier en natuur. Als dat geen fijne kerstgedachte is?!

Dus wil jij de klassiekers even breken voor een luxe en trendy kerstactiviteit? Dan is deze Christmas Fair natuurlijk dé gouden tip.

Aanmelden kan hier.