Unboxing; The Christmas Healthbox

Sport & gezondheid door Chiara

Alsof we deze maand nog niet genoeg worden verwend met etentjes, borrels en pakjes, doet de Healthbox er een fijn schepje bovenop. In december staat de Healthbox namelijk helemaal in het teken van kerst. Vivian Reijs is gezondheidsexpert, orthomoleculaire voedingscoach én hormoontherapiste en heeft de speciale biologische, suikervrije, e-nummerloze en tarwevrije decemberbox speciaal voor ons samengesteld. Met de Healthbox Christmas With Viv kun je optimaal en  zonder schuldgevoel van de feestdagen genieten. Wat er allemaal in de feestelijke box te vinden is? Het is hoog tijd voor een unboxing. 

Lassie - Zilvervliesrijst met linzen

Met rijst kun je heel veel kanten op qua gerechten. Het fijne aan zilvervliesrijst is dat deze rijstsoort veel meer voedingsstoffen bevat dan de gepelde variant. Met de combinatie van linzen, die rijk zijn aan veel eiwitten, zorgt dit bijgerecht van Lassie voor een gezonde en lekkere maaltijd.

Ghee Easy- Biologische boter

Niet iedereen staat stil bij het feit dat onze boter of olie tijdens het bakken vaak veel te heet wordt. Met de boter van Ghee Easy kun je zorgeloos bakken, wokken en braden. Deze biologische boter heeft namelijk een zeer hoge verbrandingstemperatuur van maar liefst 250 graden.

Roos Cosmetics - Rose Koffiescrub

Deze 100% natuurlijke en duurzame koffiescrub  zorgt voor een optimale verbetering van de stofwisseling van je huidcellen. Het resultaat hiervan is een zijdezachte en egale huid. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om te weten dat de scrub heerlijk geurt.

Loïs Lee - Reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes zijn op zich al heel fijn, omdat deze makkelijk te gebruiken zijn. En heel efficiënt aangezien wij ons gezicht elke dag moeten reinigen. De doekjes van Loïs Lee zorgen echter voor een effectieve en diepe reiniging en een ultiem zachte huid.

Mister Free’d - Crackers cheddar & pumpkin

Af en toe snakken we enorm naar een hartig tussendoortje. Dan kun je zonder schuldgevoel genieten van de crackers van Mister Free’d. Deze zijn namelijk biologisch, glutenvrij én heel erg smakelijk.

Ridiculously Good - Gingerapricot chocolate

En soms zijn er van die momenten dat de zoetekauw in ons naar boven komt. Neem dan gerust een 100% biologisch chocolaatje van Ridiculously Good. Deze variant is vrij van geraffineerde suikers, gluten, lactose, soja en conserveermiddelen.

Orthica - Vitamine D-50 & Multi energie

Vitamine D ondersteunt de lichamelijke en geestelijke energie en zorgt voor sterke botten en tanden. Daarnaast werkt deze vitamine goed tegen lusteloosheid en oververmoeidheid. Goede redenen om deze vitamine als aanvulling op je dagelijkse voeding te gebruiken als je het ons vraagt.

Bloem - Recovery Power

Deze vitamine B12 smelttabletten zijn van belang voor de vorming van je rode bloedcellen en helpen vermoeidheid en futloosheid te verminderen. Daarnaast geven deze tabletten je immuunsysteem een boost, wat met het griepvirus dat deze maand in de lucht hangt erg nuttig is. Al met al geven deze tabletten je een fit gevoel.

Body & Fit - Green Tea

Elk glas Green Tea bevat maar liefst 250 mg groene thee extract en heeft een verrassend smaakje door het vleugje gember en citroen. Dit verfrissende drankje houd je lekker warm tijdens deze koude wintermaand.

Starskin - The Master Cleanser Mask

Dit rustgevende masker vermindert vlekken en roodheid in het gezicht. Daarnaast beschermt, voedt en hydrateert het masker je huid optimaal. De zeekelp in het masker vermindert onzuiverheden en heeft een verkoelend effect dat de zichtbaarheid van je poriën verkleint. Een echte must met dit gure weer.

Extra kerstcadeautjes

Bij bestelling van The Christmas Healthbox wordt er, zolang de voorraad verstrekt,  een gratis MyMuesli koker meegestuurd. Ook zit er in de box een voucher waarmee je tijdelijk een gratis MyMuesli2Go probeerpakket ontvangt.

Deze kersteditie, ter waarde van €88,-, is hier te bestellen voor €24,95. Een fit, gezond en origineel kerstcadeau (voor jezelf) als je het ons vraagt.