Chipsverslaafd? Dan komt jouw droom nu uit!

Vrije tijd door Chiara

Op de bank met een leuk filmpje, als tijdverdrijf in de trein of gewoon een lekker tussendoortje, omdat je het verdient. Een lekker zakje chips, wie is er niet gek op?

Een chocolaatje hier, een kruidnootje daar... Heel erg lekker hoor al die zoete versnaperingen, maar soms willen we onze tanden gewoon in iets zouts zetten. En dan is chips gewoon de allerbeste oplossing voor onze salty cravings! En dat is niet gek, want wie is er niet dol op een zak gefrituurde (of gebakken) aardappelen? Voor ieder een smaakje, dus ook voor ieder een zak! Maar er is nu een plek die deze ordinaire snack naar een wel heel culinair hoogstandje heeft gebracht.

Pure verwennerij

The Soho, de hippe wijk in de hoofdstad van The UK, is namelijk een wel heel uniek restaurant rijker. Hipchips heeft haar deuren afgelopen week officieel geopend. De naam verklapt al een beetje wat de nieuwe hotspot verkoopt, namelijk niets minder of meer dan chips. De meest bijzondere en onbekende aardappelsoorten, die alleen bekend zijn onder culinaire chef koks, worden in de keuken van Hipchips omgetoverd tot onze favoriete hartige versnapering. En niet zomaar een handje pure verwennerij… Nee, de chips komt in allerlei smaken met verschillende spannende dipsausjes.

Zoet of zout?

Zo heb je verschillende hartige dipjes, zoals de katsu curry, rokerige kaasfondue, baba ghanoush, rode biet en citroengras-marmelade. Houd jij wel van chips, maar kun je zoetwaren meer waarderen? Dan zijn de 7 verschillende zoete puddingdipjes echt helemaal jouw ding. Wat dacht je van peanutbutterjelly, crème brûlée, chocolademousse of karamel? Dit zijn smaken die je MOET proberen! Ben jij ook al aan het watertanden? Dan raden wij je aan om snel een tripje te maken naar Londen! Het menu verandert namelijk elk seizoen, dus be quick!

Welke chips lijkt jou het lekkerst?