Wauw! Dit is het perfecte Sinterkerst cadeau voor iedere beauty aka wine lover

Beauty door Fadak

Diamonds are a girl’s best friend is zó verleden tijd. Anno 2016… bijna 2017 hebben we liever hele andere dingen. Wat dacht je van wijn en make-up? Daar wordt iedere vrouw toch hartstikke happy van! En vooral als deze twee dingen terug komen in één item!

Het Koreaanse merk Labiotte heeft het allerleukste Sinterkerstcadeau voor iedere make-up aka wine lover gecreëerd. Beauty-producten in de vorm van wijnflessen- en glazen, hoe cute en fabulous is dat?! De collectie bestaat voornamelijk uit donkerrode tinten en om het nog beter te maken zijn de producten gemaakt van botanische ingrediënten, waardoor het niet slecht is voor je huid.

From lips to eyes
Deze lijn van Labiotte bestaat uit diverse producten. Van lipgloss en lippenstift tot aan mascara. En de producten zijn natuurlijk allemaal wine related, duh! Had jij nog geen idee wat je voor de feestdagen op je verlanglijstje moest zetten of wat je cadeau moet geven aan je beste vriendin. Well… thank us later! Check hieronder de te schattigste creaties van Labiotte.