Deze nieuwe Amsterdamse hotspot moet je bezoeken: de Kanarie Club

Vrije tijd door Sabine

Na lang heen en weer appen over een datum waarop jullie kunnen afspreken, hebben jij en je vriendin eindelijk een datumpje geprikt. Maar met deze mijlpaal begint ook het volgende probleem:  waar spreken jullie af? Laat ons je inspireren! Wij hebben namelijk een gave nieuwe hotspot ontdekt!

Iedereen kent het euvel wel: niet weten waar je naartoe wilt gaan voor een gezellige borrel. Je hebt tegenwoordig ook zoveel leuke tentjes, maar je wilt graag iets nieuws ontdekken. Iets waarvan je Instagram tijdlijn nog niet veel heeft gezien. Er rest je dus één ding: bezoek de Kanarie Club!

Zo vrij als een vogel

Kanarie Club bevindt zich in De Hallen in Amsterdam en is zeker een absolute aanrader. Niet alleen is dit geschikt om te ontspannen, maar je kunt ook prima je laptopje meenemen en hier aan het werk gaan. Vrije tijd en werk zijn hier namelijk met elkaar verweven! Als de Kanarie Club iets belangrijk vindt, is dat wel dat je je niet gevangen hoeft te voelen als een vogel in een kooi. Die werkmuren vindt de Kanarie Club maar niets en daarom verwelkomt ze je graag in haar ruime en lichte club!

Alles aan de Kanarie Club is fijn. Het eten is verrukkelijk, de drankjes zijn koud en het interieur is Instagramwaardig. ’s Ochtends kun je hier beginnen met een yoghurtje of een iets steviger ontbijt zoals Eggs Benedict of wentelteefjes. Maar ook de lunch is niet mis! En voor de nachtvogels onder ons, kun je er ook ’s avonds terecht voor heerlijke hapjes. O, en hadden we het al gehad over de hangover-hulp? Ja, inderdaad. Kanarie Club helpt je er weer bovenop als jij iets te hard hebt gefeest. 

Wat is jouw favoriete hotspot?