Wat?! Dit verkiezen wij boven chocola, alcohol én seks!

Vrije tijd door Chiara

Een grote bak ijs, megaveel korting in onze favoriete kledingwinkel,  een nieuw paar hakken, een heerlijk dagje spa of een nieuw kapsel. Tja, wij vrouwen kunnen een hele lijst afwerken met dingen die wij stiekem meer waarderen dan seks.

Dit artikel onthult wat wij ladies stiekem meer op prijs stellen dan een vrijpartij. Maar er is natuurlijk niets op deze wereld wat wij meer waarderen dan romantisch liefde bedrijven onder het genot van Belgische bonbons en een fris flesje bubbels. Tenminste… Een avondje Netflix, online shoppen, staren naar de mooiste kiekjes op Instagram, Whatssappen met vriendinnen en de leukste artikelen lezen op je favoriete online magazine (Ze.nl ofc!) komt aardig in de buurt! Wat nu als je echt moest kiezen? Waarmee zou jij geen dag zonder kunnen?

Nummers liegen niet

Maakt een goede internetverbinding jou ook gelukkiger dan een actief seksleven? Dan ben jij niet de enige! Onderzoek toont namelijk aan dat 4 op de 10 mensen Wi-Fi een belangrijkere dagelijkse behoefte vinden dan seks, chocolade en alcohol. Maar liefst 40 procent van de 1700 Europese en Amerikaanse respondenten verkiezen Wi-Fi als eerste plek op het lijstje van dagelijkse neccessities. Seks komt op de tweede plek met 36,6 procent, gevolgd door chocola met 14,3 procent en voor de echte wijnliefhebbers onder ons zal dit een major shock zijn…. Want alcohol komt als vierde op de daily essential list met een mager getalletje van 8,9 procent. Hoe dan?!

Internet vervult meerdere behoeftes

Wi-Fi is niet meer alleen de meest populaire methode voor internetverbinding, maar het vervult ook ons luxe behoeftes en benodigdheden. Wil jij een uitgestippelde route? Dan pak jij toch je telefoon? Geen zin om eten te koken? Dan bestel je toch eventjes wat via je laptop? Nieuw jurkje nodig voor een feestje? Eén klik op de knop en voilà. Toe aan een vakantie? Eventjes surfen hoor… Daarom is het niet gek dat we ons een paar jaar geleden niet konden voorstellen dat Wi-Fi belangrijker zou zijn dan seks, chocola en alcohol… Maar het nu eigenlijk heel logisch is. Trouwens, hoe kom je aan een goed flesje alcohol, doosje smaakvolle Belgische bonbons en een bootycall zonder internet? Now it makes sense huh?!

Wat heb jij over voor goed internet?