6 x make-up trends voor 2017

Beauty door Fadak

Trends komen en trends gaan en dit geldt ook voor make-up. Zodra je eindelijk doorhebt hoe je de perfecte wenkbrauwen creëert, is het alweer tijd voor de volgende les. Is het überhaupt nog bij te houden?! We doen een poging: hier zijn de make-up trends van 2017.

#1. No make-up -  make-up look

Alles mag er een stuk natuurlijker uitzien. Je wilt het liefst nog wel dat je huid er gaaf uitziet, maar alles kan net een tikkeltje minder. Wimpers minder aanzetten, een lichte blush op je wangen voor een gezonde look en ook contouren mag een stuk minder heftig. Je kunt het komend seizoen goed laten zien hoe prachtig je bent zonder teveel poespas.

#2. Shine bright like a diamond

Thank god, de highlighter blijft nog hot! Doormiddel van een highlighter of strobing crème benadruk je plekken zoals je junkbeenderen. Geen highlighter in huis? Doe dan een beetje vaseline op je cheeckbones en oogleden voor een gezond en stralend effect.

#3. Less is more

Een veel gespotte trend voor komend seizoen is minder lagen mascara, meer gekrulde wimpers. Vergeet dus geen wimperkruller in huis te halen, want dat is een echte must-have voor de perfecte gekrulde wimpers.

#4. Colorful lips

De rest van je make-up mag je allemaal wat rustiger houden, maar de lippen mogen er helemaal uit springen! Diepe en felle kleuren zijn hip het komende seizoen. Rood, paars en roze. Het kan en mag allemaal. Love it!

#5. Doe het net wat anders

Je kunt bepaalde items op meerdere manieren gebruiken. Zo kun je je lipstick ook als blush gebruiken. Het past perfect bij elkaar en geeft misschien een net wat mooiere uitstraling door de crème achtige textuur heeft. Bij poeder kan het al heel snel cakey worden.

#6. Heftig contouren is zó 2016

Volgend jaar kun je het heftige contouren achterwegen laten. Natuurlijk kun je een heel licht de cheeckbones benadrukken. Maar je neus en voorhoofd bijvoorbeeld kun je laten zoals ze zijn. Je natuurlijke schoonheid mag tot zijn recht komen!