HEMA lanceert ideale nagellak app (+WIN!)

Beauty door Redactie Ze.nl

Ga ik vandaag voor Tompouce of toch liever voor Syrup Waffle? Je outfit is pas echt compleet zodra de nageltjes totally on fleek zijn. Het is helemaal hot om je nagellak te laten matchen bij een accessoires zoals een sjaal of het afstemt op je OOTD.  

Heb jij weleens van die momenten dat je geen flauw idee hebt voor welke nagellakkleur je dit keer gaat. Dan word jij van dit nieuws vast en zeker heel erg blij. HEMA heeft vandaag deze geweldige app gelanceerd, waardoor je nooit meer met the struggle zit over welke kleur je nageltjes vandaag krijgen. Met de gratis 100 kleurenkiezer app van HEMA Beauty vind je vanaf nu altijd de perfecte match!

De 100 kleurenkiezer app

De HEMA Beauty collectie bestaat uit maar liefst 100 verschillende kleuren nagellak, waardoor er ongetwijfeld altijd een perfecte tussen zit. Van opvallende bonte kleuren en metallics tot aan tiental blauwachtige tinten en pastelkleuren. Via de nieuwe tool van HEMA kun je heel snel en makkelijk kleuradvies op ‘maat’ krijgen.

How it works?

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de ideale nagellakkleur te vinden. Je kunt de applicatie openen via 100kleurenkiezer.hema.nl op je telefoon. Maak of upload een foto en schuif met je vinger naar de kleur die je zoekt. Zodra er een match is gevonden, krijg je direct een optie uit de HEMA Beauty nagellakcollectie, inclusief de naam van de kleur. Nog niet helemaal tevreden? Dan kun je verder swipen naar andere tinten die bij je outfit zouden kunnen passen. Heb je je matchy matchy kleur gevonden, dan kun je door op de button te klikken de lak meteen bestellen. De nagellak collectie van HEMA bestaat uit vijf verschillende kleurencollecties, met ieder een leuke naam. De lakjes hebben een long lasting formule, sterke kleurenintensiteit, hoogglans effect en een breed kwastje voor makkelijke applicatie. Ideaal! 

Alle 100 winnen!

WOOHOO! Om de lancering van de app te vieren kun je een kortingsvoucher van 20% ontvangen voor het HEMA nagellak assortiment. En als je meedoet aan deze actie, wordt jouw ‘perfect match’ in een speciale layout geplaatst door HEMA Beauty. Deel hem via #hemanails op Facebook of Instagram en maak kans op een ge-wel-dige prijs; alle 100 kleuren HEMA Beauty nagellak.

Wat is jouw favoriete kleur?