Finally! Deze winterboeken liggen vanaf nu in de supermarkt

Media door Redactie Ze.nl

Winter is coming en daar hebben wij heel veel zin in! Je hoeft je ’s avonds niet meer schuldig te voelen als je geen zin hebt om wat leuks te doen buitenshuis. Plof lekker neer op de bank, onder een deken met een kop warme chocolademelk.

Wat is een betere manier om na een lange en slopende dag tot ontspanning te komen dan met een magazine vol beauty, fashion, lifestyle, spelletjes en interviews! En wij zijn very, very, very happy, because it’s that time again! De winterboeken van GIRLZ, MEIDEN en CosmoGIRL! liggen ein-de-lijk weer in de schappen. Zet je laptop, telefoon en televisie uit en zonder je lekker af van de rest van de wereld. It’s Me-time!

MEIDEN winterboek

Het winterboek van MEIDEN Magazine staat weer vol met leuke dingen om jou te entertainen. Van mode en beauty tot aan knutseltips en de leukste interviews met je favoriete sterren. En ben je benieuwd wat de komende tijd jou staat te wachten? Dan mag je de XL horoscoop niet missen. Oh, en niet te vergeten de fotostrip die je elke keer weer aan het lachen krijgt!

GIRLZ XL

Een combinatie van heftige verhalen, de modemusthaves van dit seizoen, beautytips om de winter door te komen en natuurlijk heel veel fun. Dit is allemaal te vinden in de speciale wintereditie van GIRLZ.

CosmoGIRL! Beauty Boek

Met het CosmoGIRL! Beauty Boek ben jij de komende feestdagen zonder enige twijfel on fleek! Je kunt hier alles lezen over de perfecte look. De tips en tricks om van acne af te komen, hoe je een bos krullen creëert, de nieuwste hair tools en alle geheimen over primers, highlighters en foundations worden in deze editie verklapt. En verschillende beauty influencers delen hun favorites met je. Oh, om het allemaal nog een stuk leuker te maken zit er ook nog een hele leuke give-away bij, woohoo!

Vraag één (of alle) winterboeken voor sinterklaas of doe het cadeau aan je beste vriendin! Hier wordt iedereen toch gelukkig van! Lekker knus bij de openhaard een tijdschriftje lezen.

fout in embed: media provider niet ondersteund

De winterboeken liggen vanaf nu in de supermarkt en boekhandels en zijn verkrijgbaar voor €5,99. Rennen dus, want je wilt ze niet missen!

Voor welk winterboek ga jij?