Deze bottles of wine entertainen je tijdens een glaasje wijn!

Vrije tijd door Fadak

Er zijn zoveel fijne dingen in het leven. Eén daarvan is het moment dat we na een hele lange en slopende dag thuiskomen en eindelijk kunnen neerploffen op de bank met een heerlijk glaasje wijn in onze handen. Hier kunnen we nou echt van genieten!

Maar na een kwartier voor de televisie gezeten te hebben, ben je er wel een beetje klaar mee. Je hebt alle zenders gehad, de reclames duren zolang dat je vergeet wat je aan het kijken was en sommige afleveringen heb je al een stuk of zes keer gezien. Dus hoe ga je jezelf verder entertainen terwijl je net een glaasje wijn hebt ingeschonken? Dankzij dit wijnmerk hoef je daar niet meer langer over na te denken, want zij hebben de ultieme oplossing waardoor jij je nooit meer hoeft te vervelen terwijl je volop van je borrel geniet.

Niet zomaar een fles wijn!

Wijnhuis Matteo Correggia heeft in samenwerking met Reverse Innovations, een merk- en product agency, een nieuwe wijnlijn ontwikkeld met de naam Librottiglia. De flessen van Librottiglia zijn iets anders dan dat we gewend zijn; ieder label bevat namelijk een short story! Hoe cool is dat? Het is dus een wijnfles die je tegelijkertijd ook entertainment biedt. Je hoeft je niet meer suf te zoeken naar een leuk programma op tv of een andere activiteit terwijl je een wijntje drinkt. Je bezigheid zit al bij je bottle of wine!

The short stories

De verhaaltjes zijn doormiddel van een touwtje vastgebonden aan de flessen. Elk verhaal duurt net zo lang als het drinken van jouw glas wijn. Helemaal perfect dus! De verhalen zijn geschreven door die auteurs, Patrizia Laquidara, Regina Nadaes Marques en Danilo Zanelli. De thema’s en tone of voice van de verhaaltjes zijn gebaseerd op de soort wijn. Helaas zijn de verhaaltjes tot nu toe alleen in het Italiaans te lezen. Wij hopen dus dat we dit ook heel snel in Nederland krijgen. Eerlijk is eerlijk, het ziet er ook nog eens vet cute uit!

Een little story aflezen van een fles wijn is toch veel relaxter dan kijken naar het nieuws of elke keer weer dezelfde aflevering van Ex On The Beach. Wij willen dit!

Is dit niet de leukste wijn ever?