Geloof het of niet: in één dag 4 cupmaten omhoog

Fashion door Redactie Ze.nl

Wanneer we ongemakkelijk beha’s staan te passen en een over-attente verkoopster vraagt of alles goed gaat in de paskamers, roepen we snel ‘ja’. We hoeven geen vreemd mens in het hokje. Dus we passen amateuristisch zelf wat en rekenen de beha af. Zonder te weten of we de goede maat hebben…

Toen je een keertje uitgegroeid was en je dacht dat de dames stabiel bleven, heb jij een keer de juiste maat laten opmeten. Al die jaren deed jij het gewoon met die 75B. Maar klopt dit wel voor jou? Wanneer heb jij je voor het laatst laten meten?

Fotoshoot 

Niet alleen jij vindt het waarschijnlijk een beetje lastig om de juiste beha te vinden. Uit een onderzoek is gebleken dat 70 procent van de vrouwen rondloopt in de verkeerde beha, een te kleine beha welteverstaan. Bovendien voelen veel vrouwen zich een beetje te onzeker om zichzelf in enkel beha te laten fotograferen. Zonde, want iedere vrouw is prachtig! Om het zelfvertrouwen van iedere vrouw een boost te geven, organiseerde GroteCupmaten.nl een fotoshoot. Tientallen vrouwen meldden zich en hiervan werden er 12 uitgenodigd. Alle dames wilden laten zien dat ze trots zijn op hun lichaam.

Maar voor de dames werden gefotografeerd, werd eerst hun behamaat opnieuw gemeten. Wat bleek? 80 procent van de modellen droeg de verkeerde cupmaat! Zo droeg een van de modellen altijd 85I maar ze bleek na de meting daadwerkelijk 80M nodig te hebben! Na de meting werden de dames elegant en smaakvol op de foto gezet, allemaal gehuld in prachtige lingerie.

Mooie lingerie is er niet alleen maar tot en met cupmaat D, maar gaat bij GroteCupmaten.nl veel verder dan dat. Vaak vind je alleen maar lelijke modellen in grote maten, maar je hebt ook ontzettend sexy lingerie. Ook als vollere dame moet je je sexy voelen in lingerie!

Neem snel een kijkje op GroteCupmaten.nl