Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Met vriendinnen erop uit!

Reageer 0

Van dit weer worden we niet alleen moe, maar zonder de zon kan ons humeur ook wel een oppepper gebruiken. En dat moeten we grotendeels in het weekend doen! Dus ga nou niet de hele dag achter de computer zitten - dat kun je op je werk vast ook - maar ga lekker weg en maak er een vriendinnendagje van! Laad jezelf weer helemaal op.

Beestachtig Creatief
In Arnhem kun je een orginele workshop volgen met al je vriendinnen bij de Witte Tijgers. Jullie zitten lekker warm binnen en krijgen een kopje koffie of thee, waarna jullie meteen aan de slag kunnen. Er zijn verschillende workshops waar jullie je voor kunnen inschrijven: parfum maken, zeep maken, tassen en slippers pimpen en servies beschilderen. Als jullie liever iets anders doen, kunnen jij en je vriendinnen ook de workshop 'action painting' volgen, waarbij je legaal met verf mag gooien, spetteren en kliederen. Een lekker creatief dagje dus!

Voor elke workshop betaal je 35 euro per persoon, vanaf 10 personen. En wil je meer dan een kopje thee of koffie, dan kun je een exclusief pakket nemen waarbij ook lekkernijen worden geserveerd.
 
Een modellenbestaan
In Zaandam kunnen jij en je vriendinnen je laten omtoveren tot modellen door Sandra Rake. De studio biedt ook nog eens heel veel mogelijkheden, van de 'naturel look' tot aan een volledige bodypainting. En jullie hoeven niet zelf te sjouwen met jullie make-up. In de studio is een kapper en een visagiste aanwezig, die jullie op je mooist maakt. Je krijgt een cd van de shoot mee, zodat familie en vrienden ook kunnen meegenieten van je eigen 'fifteen minutes of fame'!

Een dagje bij Sandra Rake kost 110 euro per persoon. Wie mooi wil zijn...
Dit uitje is te regelen via DagjeWeg.nl.

Ouderwets leuk
Winkelen helpt nog altijd tegen een slecht humeur en zolang we goed blijven doorstappen, houdt het ons ook nog eens warm. De stad Haarlem biedt een breed scala aan kledingwinkels en musea. Haarlem is niet voor niets uitgeroepen tot de leukste winkelstad van Nederland, dus je moet er zeker een keer geweest zijn!  Ook de Grote Markt, waar verschillende spullen worden verkocht, is zeker een bezoekje waard. Rondom deze markt zijn er genoeg gezellige en hippe restaurants en cafés om te onspannen of op te warmen. Voor musea kunnen jij en je vriendinnen terecht in het Frans Halsmuseum of het Teylers Museum.

Voordeel aan deze dag is dat je zelf kan bepalen hoeveel je uitgeeft. ShopZe!

Ice ice baby
Voor de echte die hards onder ons! In Amsterdam staat de Icebar Xtracold waar enorm veel te beleven is: The 4D Ice Xperience. Tijdens dit uitje worden jij en je vriendinnen getrakteerd op een uniek concept. Jullie krijgen een show te zien van 30 minuten die je intens beleeft. Voordat de film begint is het wel omkleden geblazen: een speciale bril en speciale kleding moeten ervoor zorgen dat je lekker warm blijft. En dan begint de reis door een fantasiewereld met ijsbergen, ijslandschappen en afgronden. Heel sensationeel. 

Gelukkig is het na 30 minuten nog niet afgelopen. Na het 4D-avontuur kunnen jij en je vriendinnen lekker bijkomen in de lounge, die ontworpen is door niemand minder dan Jan des Bouvrie. Daar kun je om de dag goed af te sluiten ook nog een cocktailworkshop volgen. Daarvan krijgen jullie het zeker weer warm!  

Voor de Xperience betaal je 19,50 euro per persoon en krijg je bij binnenkomst een glas van ijs met drankje! Een ware ervaring en een uniek concept dat iedereen eens gezien moet hebben.

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen