Mijn favo beautyspul: Krista

Make-up door Krista

Lush - Snow Cake
Persoonlijk ben ik een ontzettend grote fan van Lush! De winkels van Lush ruik je al een paar straten (misschien iets overdreven) voordat je er bent! De eerste keer dat ik daar was, was tegen de Kerst en daar zag ik deze zeep: de Snow Cake. Een heerlijk geurende zeep, hij ruikt namelijk naar amandelen. Klinkt niet echt spannend, maar je moet hem gewoon even ruiken. Je huid wordt er heerlijk zacht van en je ruikt het na uren nog steeds op je huid. Het enige minpunt aan deze zeep: hij is alleen maar tijdens de feestdagen te verkrijgen. Pluspunt is dat je er wel lang mee doet!

Maybelline - Lash Stiletto Mascara
Gelukkig ben ik gezegend met lange wimpers die omhoog staan. Daar ben ik ook wel blij mee, want ik vind wimperkrultangen maar enge dingen! Toch zijn vele mascara's niet fijn en gaan klonten. In Maybelline heb ik echt mijn ultieme mascara gevonden. Het heeft een superfijne grote borstel die de wimpers goed uit elkaar haalt. Als ik geen zin heb om mij op te maken dan doe ik een dun laagje op, wat er ontzettend natuurlijk uitziet. Maar als ik zin heb om mijn wimpers volop te laten schitteren, kan dit ook zonder dat je een heel dikke laag op je wimpers hoeft smeren. Ik wil nooit meer iets anders!

Maybelline - Eyeliner-matic Intense Black
Al jaren was ik op zoek naar een fijne eyeliner die goed blijft zitten en gemakkelijk aan te brengen is. Eindelijk heb ik hem twee weken geleden gevonden! Maybelline Eyeliner-matic is een eyeliner die op een potlood lijkt, alleen hoef je deze niet te slijpen. Het is super makkelijk aan te brengen; geen geklieder meer met die kwastjes waar altijd teveel of te weinig opzit, maar gewoon een eindeloos potlood dat altijd klaar is voor gebruik. Maar het beste komt nog: de kleur... Er stond Intense Black op de verpakking en dat is het ook echt. Het is echt diep, diep, donker zwart, echt te mooi, vooral in combinatie met een zwarte mascara.

Nina Ricci - Premier Jour
Soms vind je een geurtje waar je helemaal gek van bent, een geurtje waar je altijd complimenten over krijgt als je het draagt, een geurtje waarbij je elke keer als je hem ruikt je helemaal blij wordt. Voor mij is dat Premier Jour van Nina Ricci. Het is een zachte geur, niet overheersend maar subtiel, meer een geur die je pas ruikt als je dichtbij komt. Het is een fruitig en bloemig geurtje en ik kan hem aan iedereen aanraden die houdt van een subtiel sensueel geurtje. Helaas is het geurtje na jaren uit de handel gehaald en is 'ie bij de grote parfumwinkel niet meer te krijgen, gelukkig nog wel online!

Lush - Dream Crème
Ja! Daar hebben we Lush weer! Deze keer een multifunctionele crème, je kunt hem namelijk voor zowel je hele lichaam als je handen gebruiken. De Dream Crème is echt de beste bodylotion die ik ooit heb gehad. In de winter had ik altijd last van een heel droge jeukerige huid en met deze crème is dat verleden tijd geworden. Mijn huid is rustig en heerlijk zacht. De Dream Crème is gemaakt voor mensen met een probleemhuid en heeft een basis van havermelk, wat bekend staat om de helende werking op de huid. De rest van de ingrediënten is ook speciaal voor een probleemhuid, zoals rozenwater, tea tree-olie en lavendelolie. De crème heeft geen spectaculaire geur, maar zodra je merkt dat het werkt vergeet je dat en smeer je je hele lichaam ermee in.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Susanne! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.