Livera goes Moulin Rouge!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Frivole decoraties als ruffles, mesh en kant stelen dit seizoen de show. En die knipoog naar show, het kleine podium en verleidelijke muziek maken deze collectie uniek. Het is de ultieme combinatie tussen vrouwelijkheid, intimiteit, brutaliteit, uitdaging en raffinement. De kleuren zijn zwart en rood.
 
De lingeriecollectie bestaat uit een voorgevormde BH met bijpassende string en hipster. Het materiaal is een comfortabele micro, zacht glanzend en afgewerkt met kant. De geraffineerde, zwarte kanten body met het zeer diepe decolleté is een echte blikvanger. Spannend en verleidelijk.

Verrassend is ook het zwarte hemdje met voorgevormde cups, met als supervrouwelijk detail een losse rode strik van breed satijnen lint. Mooi als underwear maar ook heel goed als bovenkleding te dragende bijpassende boxer heeft eveneens een rode strik.

Hoe kan het anders. Satijn is de koningin van de nacht. Zeker in zo'n verleidelijk thema als dit. Van dit prachtige materiaal presenteert Livera een rode pyjama, met daarnaast een frivool slipdressje met bijpassende kimono in een extravagant groot bloemdessin.

Yolanthe's Choice by Livera, is de kritische keuze van TV-persoonlijkheid Yolanthe Cabau van Kasbergen, die zelf binnen elke Livera collectie haar persoonlijke collectie samenstelt. Onder haar eigen label, Yolanthe's Choice, kiest ze modellen, die ze samen met het Livera-stylingteam aanpast aan haar persoonlijke smaak, haar levensstijl en haar gevoel voor fashion trends. Ook dit seizoen had ze weer duidelijk haar favorieten. Een beha en een shortje voorzien van ruffles aan de boven en de onderkant. En heel verleidelijk... met jarretelles!

De collectie van Livera/Yolanthe's Choice ligt nú in de winkels. Kijk voor meer informatie op de website van Livera!