Herfstlaarzen: hip zonder hak

Mode & trends door Martine

Shabbies Amsterdam (by Fred de la Bretonière) kenmerkt zich door stoere modellen van goede kwaliteit die ook nog eens heerlijk lopen. Hoewel er ook modellen met een hakje zijn, bevat de collectie voornamelijk platte laarzen in allerlei hoogten en kleuren. Van casual camel tot knalrood; van kikkergroen tot petrolblauw en van suède tot glad leer. Er is ongetwijfeld een paar bij waar jij verliefd op wordt! O.a. verkrijgbaar bij O'Moda.

Deze mooie cognackleurige laars is van Fugu. Je ziet veel laarzen in deze kleur dit seizoen. Het bijzondere aan deze laars is de omgeslagen lip bovenaan en de opvallende sierlijke naad. Pittig met je jeans erin, maar minstens zo stoer met een supervrouwelijke rok erboven! De laars is verkrijgbaar bij Wehkamp (89,95).

 Overknees zijn sexy, maar met zo'n model als dit niet te. Heerlijk comfi met je, in gebreide maillot verpakte, benen in deze fijne (imitatie) suède exemplaren! You go, girl! Te koop via Otto (49,99). 

Misschien één van de laatste seizoenen voor deze mateloos populaire boots: de UGGs. Hoe dan ook: deze herfst zijn ze nog helemaal hot. Letterlijk en figuurlijk, want voor die paar meiden die ze nog nooit hebben gedragen: deze laarsjes zijn heerlijk warm met hun schapenwollen voering. Het laatste model is de UGG Bailey Button. Deze is in meerdere kleuren en dessins te koop.

Voor meiden met pit of als je gewoon aan wat anders toe bent dan het gebruikelijke zwart of bruin: deze knalblauwe laarzen van imitatiesuède zijn lekker hip, comfortabel én zeer betaalbaar! Want zeg nou zelf: 39,95 voor een stel kekke laarsjes is niks. Dus op naar de H&M (of de online shop), want daar vind je deze leukerds!

Wat voor een laarzen wil jij aanschaffen voor de winter?