Gratis naar Denemarken?

Reizen door Joelle

VisitDenmark is op zoek naar Nederlandse testpersonen voor vakantieland Denemarken. Als testpersoon ga je met je partner of vriend(in) op vakantie om de accommodaties en activiteiten te testen. Een unieke kans dus om gratis door Denemarken te reizen!

Hoe werkt het?
Je meldt je voor 1 augustus als reisduo aan op de website van VisitDenmark. De reis moet plaatsvinden tussen 29 augustus en 19 september. De reizen zijn op basis van eigen vervoer, maar benzinekosten worden tot 250,- vergoed. Verblijf, activiteiten en lokaal vervoer worden voor je betaald; maaltijden en drankjes zijn wel voor eigen rekening. Behalve vakantie vieren is het enige wat je hoeft te doen: testen en foto's aanleveren en voor en na de reis een enquête invullen. VisitDenmark zorgt voor de reisverzekering.

Jij en je medereiziger kunnen kiezen uit negen reizen. Verblijf bijvoorbeeld een week in een vuurtorenhut op het eiland Møn in Oost-Denemarken en check of je er wel echt zo tot rust komt als de Denen beweren. Of test een spa- en wellnesshotel in Zuid-Denemarken. Hou je van een actieve vakantie, dan kun je kiezen voor het eiland Lolland-Falster en een boottocht op de fjorden uitproberen. Of bezoek kastelen en probeer fiets- en wandelroutes uit.

Voor aanmelden en meer informatie kun je kijken op www.visitdenmark.nl/testreis.