Seks & relaties / Seks
Seks

Naakt in je blootje

Reageer 0
Maar ze ging er eens lekker voor zitten en kwam met zulke smeuïge details en omzichtige beschrijvingen dat ik me afvroeg of er nou iets mis was met mij of met haar.

Je kunt een hoop lol hebben als vrouwen onder elkaar, over het wel en wee van het vertier onder de lakens (of er boven, of er naast, of helemaal niet in het bed) en ik heb al eens vrolijk meegedaan met discussies over hoe het zou zijn met een vrouw en of je dan meteen bi bent of gewoon nieuwsgierig.

Maar ik had er alles behalve behoefte aan om van haar aan te moeten horen met hoeveel vingers je op welke plek een bepaalde druk moest uitoefenen om tot een spetterend uiteinde te komen.

Belangrijk om even te vermelden is misschien het feit dat wij ons in de sauna bevonden.

Je zit dan al in je blote kont, en toen ze mij die vraag stelde had ik gelukkig nog een badjas aan, maar toch kneep ik mijn knieën even samen want naakt is toch maar naakt, en ik besefte dat op dat moment maar al te goed.

Even daarvoor was het me al opgevallen dat ze bijzondere trekjes had in de categorie niet helemaal fris, want onder de douche kwam ze met haar neus ter hoogte van mijn navel om te zien "hoe mijn geval" er uit zag en hoeveel haar ik er nog op had zitten.

In het zwembad werd het nog erger. Het is de gewoonte om na de sauna en het dompelbad ook nog even te zwemmen, maar dat doe je in alle rust en het liefst ook nog in alle stilte. Helaas. Het was haar eerste keer in de sauna en bij haar eerste baantje in het zwembad begon ze te joelen hoe lekker dat voelde, dat water door je spleet. Ik zag een aantal mannen in het bubbelbad hevig geïnteresseerd opkijken, maar ze ging nog even door hoe zalig het was om zo helemaal naakt rond te huppelen en hoe vrij ze zich daarbij voelde. Toen ik zag dat er twee mannen aanstalten maakten om uit het bubbelbad te klimmen en zich bij ons in het zwembad te voegen, had ik het even helemaal gehad en stelde ik voor om dan nu maar een hapje te gaan eten.

Boven mijn bord met friet en saté hoorde ik zwijgend aan hoeveel hulpmiddelen zij en haar man al uit hadden geprobeerd en wat echt helemaal super lekker was en wat absoluut afgekeurd was. Bij het kopje koffie met sigaretje schoof ze eens ongemakkelijk heen en weer op de bank en fluisterde me samenzweerderig toe dat ze het nou wel voelde tintelen daar van onderen en of ik dat ook had. Ik dacht nog even terug aan hoe wij van de week onze afspraak maakten en dat ik toch echt had gezegd dat we naar de SAUNA zouden gaan, en niet naar een parenclub.

Al met al was het best een gezellige avond, ik heb enorm met en om haar gelachen en het is weer eens wat anders. Maar haar openheid heeft me toch ergens lichtelijk geshockeerd. Niet het onderwerp zelf, maar wat ze er over te zeggen had. Er zijn van die dingen die je gewoon voor jezelf houdt, of die je met een stel vrienden tijdens een avondje doorhalen gierend van de lach bespreekt. Eenmaal weer veilig thuis heb ik Peter op de hoogte gesteld van de verbale sexterreur die over me uit was gestort en hij was het met me eens dat ze ofwel zeer sexbelust was (wat hij met twinkeloogjes zei, hij blijft tenslotte een man...) of gewoon een gedragsstoornis had. Ik ga uit van het laatste. Ik zal mezelf wel drie keer achter de oren krabben voordat ik iemand zal vragen naar hoe die klaar komt en op welke manier, en welke manier dan de lekkerste is. Voorlopig ga ik gewoon lekker alleen naar de sauna, in alle rust en stilte, maar het zal een tijdje duren voordat ik weer van het idee verlost ben dat ik bloter dan bloot ben daar en dat het inderdaad erg lekker is, dat water door je spleet.

Geschreven door Laura

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen