Vrouw Lange Frans gearresteerd

Celebs door Redactie Ze.nl

De rapper bevestigde dit nieuws tegenover dj Giel Beelen op Radio 3FM. Lange Frans en Baas B. zijn verwikkeld in een zakelijke ruzie, die al een jaar lang voortsleept. Door de ruzie hebben Frans Frederiks (Lange Frans, red.) en zijn vrouw Daniëlle ernstige financiële problemen gekregen. Zo erg, dat ze een aardige schuld bij de Belastingdienst hebben opgebouwd.

De vrouw van de rapper werd samen met haar moeder gearresteerd toen ze op weg was naar het huis van Baas B. in Diemen. De politie was er op tijd bij om haar in te rekenen, dankzij een tip. Er hangt Daniëlle een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden boven het hoofd. De ruzie was niet bepaald geheim. De echtgenote van Lange Frans publiceerde op haar Twitter-account boze berichten over de ruzie met Baas B.. Ze schreef onder andere aan haar man: "Het was zogenaamd je beste vriend, van jongs af aan met elkaar opgegroeid! Al meer dan een jaar smoesjes om er onderuit te komen."

Lange Frans heeft geen idee hoe zijn vrouw aan het pistool is gekomen. "Zodra ik meer weet, weet jij het ook," zei de rapper bij Giel in de uitzending. "Er is een hoop aan de hand. We zijn allemaal op zoek naar antwoorden."