Heidi laat moeder schrikken

Celebs door Redactie Ze.nl

Moeder Montag liet via de media weten niet blij te zijn met de operaties van haar dochter. De 23-jarige Heidi was zeer nerveus voor het weerzien met haar moeder. Wij moeten nog even wachten, maar dan kunnen we deze ontmoeting zelf zien. De realityster werd namelijk gevolgd door de filmploeg van The Hills.

De blondine vertelde in een interview met People: "Ik was bijzonder nerveus, maar tegelijkertijd ook opgewonden. Toch had ik in mijn stoutste dromen nooit verwacht dat ze zou reageren zoals ze deed." Volgens de moeder van Heidi is haar dochter zo onzeker geworden door de muziekindustrie. "Ze keek naar me alsof ik een beest uit de dierentuin was. Alsof ik haar dochter niet meer was. Ze keek naar me alsof ik een freak uit het circus was," aldus de blondine.

Heidi liet ook weten nog veel last te hebben van haar operaties. Nu de kersverse popster is gaan zingen en haar album Superficial bijna uitkomt, wilt ze de mooiste zijn van allemaal. "Ik wil de mooiste zijn. Zowel van binnen als van buiten. Dat hoort bij het leven van een popster."