Amy Winehouse baalt van d'r pa

Celebs door Redactie Ze.nl

In de documentaire vertelde Mitch over Amy's drugsverslaving en haar ingewikkelde en slopende relatie met Blake Fielder-Civil. Amy was het zat en Twitterde: "Waarom schrijft mijn vader geen liedje als hem iets dwarszit, in plaats van met zijn hoofd op televisie te verschijnen?"

Mitch liet ook weten dat de zangeres haar drugsprobleem heeft overwonnen: "Dat heeft ze op haar eigen manier gedaan. In 2008 zei ze: 'Pa, ik wil dit niet meer.' En ze heeft het niet meer gedaan. Daar ben ik trotser op dan op haar muziekcarrière."

Hij benadrukte wel dat het nog niet helemaal goed gaat met Amy en dat zij nog een lange weg te gaan heeft: "Ze is herstellende van haar verslaving en bovendien hebben zich andere problemen ontwikkeld. Winkelen is een probleem. Ze kan bij Agent Provocateur binnenstappen en 3000 pond aan ondergoed spenderen."

Dat Amy niet al te blij was met deze documentaire wist Mitch maar al te goed. "Maar Amy wist dat deze hij gemaakt werd. Ze is net als ieder ander kind die zich schaamt voor de acties van zijn ouders," zei hij in The Daily Mail.