Agnes beroofd tijdens TMF Awards

Celebs door Redactie Ze.nl

Het begon al met haar kleedkamer... Deze was al bezet door de crew van zangeres Esmée Denters, dus moest Agnes, de Zweedse winnares van Idols, het doen met een geïmproviseerde kleedkamer: een nis met een zwart doek ervoor.

De woordvoerder van de Zweedse zangeres vertelt: '"Agnes moest genoegen nemen met een loze ruimte op de gang, achter een zwart doek. Hoewel haar platen elders in Europa platina zijn, deed ze daar niet moeilijk over. Volgens de productie van de TMF Awards was de ruimte veilig."

Dat bleek echter niet zo te zijn... Na haar optreden was alles weg! Haar portemonnee, mobiele telefoon en voor 28.000 euro aan sieraden waren gestolen.

Ook haar optreden was geen groot succes. "Op het podium zong Agnes haar eerste single On and On, maar pas tijdens het tweede nummer Release Me ging haar microfoon aan. Helemaal over de rooie verliet ze het podium, want niemand heeft haar kunnen horen," aldus de woordvoeder.

Agnes heeft de rest van de dag aangeslagen op het politiebureau doorgebracht en is vol teleurstelling naar huis teruggekeerd. TMF heeft ondertussen excuses aangeboden aan de zangeres en haar platenmaatschappij en beloofd de zaak te onderzoeken.