Finalisten culinaire competitie zijn bekend!

Eten door Redactie Ze.nl
We vroegen je onlangs om jouw lekkerste recept in te sturen en dat hebben we geweten? De ene na de andere heerlijke creatie kwam binnen. Uit alle inzendingen hebben we vier finalisten gekozen. Wie gaat er vandoor met de prijs?
 
Voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts... We kregen van alles wat binnen en kregen er meteen lekkere trek van. Samen met Smaak.nl hebben we vervolgens de vier beste recepten uitgekozen en bestelbaar gemaakt op de online supermarkt. De bedenkster van het meest bestelde recept, wint een waardebon van ?100,-.


 
Laura van der Maas doet smaken in je mond exploderen met haar bijzondere ovengerecht van ui, mango, brie en kip. Pittig, zoet en zout komen samen in één gerecht: verrassend!
Voor die (ene) zonnige zomeravond is het recept van Jantine van Dompselaar perfect. Het zuurtje van de limoensaus smaakt heerlijk bij de gebakken scholfilet. Een subtiel aardappelbasilicumtaartje maakt het gerecht helemaal compleet. Ook in het najaar smaakt dit gerecht heerlijk!


 
Ben je dol op bijzondere taarten? Verras je visite dan met de gevaarlijke lekkere cheesecake van Wina van Dijk met granaatappelpitjes. Jij en je gasten zullen gegarandeerd smullen van de romige mascarpone/witte chocolade-vulling en een bodem van stroopwafels en walnoten.
 
Carla Wisse ging op de fruitige tour. Haar XL scone met een topping van mascarpone, aardbeien en passievrucht is romig en fris tegelijk. Een extra groot dessert om extra lang van te genieten.

Wie wint?
De bedenkster van het meest bestelde recept zal beloond worden met een Smaak-waardebon van ?100,-! Ga dus snel naar Smaak.nl en bestel het recept dat jouw stem krijgt!

Welk recept lijkt jou het lekkerst?