Ben Saunders en Soraya uit elkaar

Celebs door Redactie Ze.nl
Ben Saunders en zijn (inmiddels ex-)verloofde Soraya zijn uit elkaar. Gisteren ontstonden de eerste geruchten dat het stel hun huwelijksplannen voorlopig in de ijskast had gezet. Helaas blijkt het niet alleen uitstel, maar afstel.
 
Het management van de zanger liet dit gisteravond weten aan Albert Verlinde. "Een uur voor de uitzending van RTL Boulevard kregen we het bericht binnen dat het uit is, echt over en uit", vertelde de showbizzexpert. "Ze begonnen te twijfelen of dat trouwen wel was wat ze wilden. Ze hebben het eigenlijk pas een paar dagen geleden zelf besloten.?
 
De The Voice-winnaar vroeg Soraya afgelopen juni ten huwelijk tijdens een vakantie in Marokko. Het stel kende elkaar al veertien jaar, maar de vonk sloeg pas een jaar geleden over. Afgelopen september begonnen de eerste geruchten over relatieproblemen toen Ben zijn status op Facebook veranderde van ?verloofd? naar ?het is ingewikkeld?. Destijds liet zijn management nog weten dat er niets aan de hand was en ze helemaal happy waren. Achteraf was dit dus het eerste teken van de break-up. Ben heeft via Twitter al op de commotie gereageerd door er een tweet uit te sturen naar zijn fans met: 'Thanx voor alle lieve berichten:)'. 

Maar de grote hamvraag is natuurlijk: wat gaat Ben nu doen met de megagrote tattoo van Soraya op z'n hoofd....?

Zou jij ooit een tattoo van de naam van je lover laten zetten?
 
Fotocredit: Ben Saunders (@tattooben)