Lifestyle / Eten
Eten

Delicious Spices van Pickwick

Reageer 0
Tijdens de koude wintermaanden is er niets fijner dan opwarmen met een kopje thee. Thee drinken wordt nu nog lekkerder met de nieuwe Delicious Spices-smaken van Pickwick. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chocolate Mint?

Hoe kouder het wordt buiten, hoe vaker de waterkoker aangaat hier op de redactie. Thee is echt onze redding tijdens de gure wintermaanden! Niet alleen houdt het drankje onze handen lekker warm, ook genieten we van de verschillende heerlijke smaakjes.

Lekkernijen en specerijen
We waren dan ook blij verrast met de mooie Pickwickdoos die onlangs bij ons bezorgd werd, vol met nieuwe smaakjes uit het Delicious Spices-assortiment. Bij de nieuwe verwentheeën - Caramelised Pear, Smooth Chai & Chocolate Mint ? draait alles om de combinatie van lekkernijen en specerijen.  

Caramelised Pear is met ingrediënten als kaneel, peer en karamel een thee die je het water in de mond laat lopen. Chocolate Mint smaakt als een vloeibaar chocolaatje met frisse munt. En Smooth Chai is geïnspireerd op een eeuwenoud Indiaas theerecept en is gemaakt van gember, kruidnagel, anijs en kaneel.

De drie smaaksensaties vielen erg in de smaak op de redactie, vooral Smooth Chai is favoriet. Chocolate Mint is even wennen, maar ook heel bijzonder en lekker!

Thee met een traktatie
Om jouw theemoment nog specialer te maken heeft meesterpatissier Rudolph van Veen drie overheerlijke cupcakes gemaakt, geïnspireerd op de nieuwe verwentheeën. De recepten en bereidingswijze van deze fijne cupcakes zijn te vinden op de Pickwick Facebook-pagina en op www.pickwick.nl.

Daarnaast kun je op de Facebook-pagina van Pickwick je eigen recept uploaden en kans maken op een exclusieve cupcake-workshop van Rudolph van Veen. Ook voor de Hyves-fans heeft Pickwick verwennerijen in petto. Ga naar de Pickwick Gardens Hyves-pagina en nodig je vriendinnen thuis uit voor een Delicious Tasting: een proeverij van verschillende theeën en lekkernijen, zoals cupcakes, taartjes en koekjes. In een handomdraai ontvangen je vriendinnen jouw uitnodiging en ontvang jij een gratis theeproefpakketje!

De Pickwick Delicious Spices zijn nu verkrijgbaar in de supermarkt. Spaar de actiezegels op de verpakking en krijg een tweede Pickwick Delicious Tasting gratis!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • alexanouk

    Die caramel pear heb ik afgelopen week gekocht en jullie hebben echt gelijk..............delicious :P

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen