Lifestyle / Media
Media

5 x: Top live-optredens

Reageer 0
Al klinken de deuntjes nog zo mooi op die cd, jouw grote idool kan tijdens een live-concert flink tegenvallen. Vals gekrijs of stuntelige dansjes: daar zit je dus niet op te wachten. Gelukkig kunnen deze artiesten het wel?

Mocht je eens een concert willen bezoeken, vergeet dan vooral niet eerst wat research te doen. Het is tenslotte nogal lullig als je peperdure kaartjes hebt gekocht voor wat gepiep, gekrijs en/of gehijg.

Nee, wil je écht naar een goed concert, dan kan je ik je aanraden om te kiezen voor Beyoncé, Adele, John Mayer, Lady Gaga en James Morrison. Kijk en geniet?

Beyoncé - Run The World
Als er iemand in dit rijtje niet kan ontbreken, dan is dat natuurlijk Beyoncé. De koningin van de popmuziek. Of ze kan zingen? Absoluut! Of ze een showtje weggeeft? Zeker weten! Geniet van dit te gekke live-optreden.


Adele - Someone like you
Engelse popzangers Adele is razend populair. Haar nummers belanden regelmatig op nummer één en ook haar concerten worden zeer goed bezocht. Maar hé wat wil je ook: haar stem is geweldig goed (ook live)!


John Mayer - Stop this train
John is niet alleen best leuk om naar te kijken, maar ook vooral om naar te luisteren. Geef hem een gitaar en een microfoon en je smelt... (écht!)


Lady Gaga - Speechless
Al vind ik niet elk nummer die ze maakt geweldig, een show weggeven kan mevrouw Gaga zeker! Met haar typische Gaga-look laat de zangeres in dit filmpje zien dat ze werkelijk prachtig kan zingen!


James Morrison - You Give Me Something
Deze Engelse zanger heeft ook al heel wat fijne nummertjes op zijn naam staan. En ook voor publiek laat hij zien dat hij absoluut een prachtige stem heeft.


Van welke artiest was jij het meest onder de indruk (live)?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 6 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Kim Kristine

  Gotye.. Omg. Ik heb heel veel bands gezien. Echt ontzettend veel. Maar Gotye.

  Als je van echte muzikanten houd en je krijgt de kans om hem ergens een keer te zien, do it. En dan die super gave visuals op de achtergrond. Kan ik ook echt waarderen als illustrator.

  http://youtu.be/_S6er1_cRBE

 • ajb

  Van Beyoncé vind ik het live optreden van Run the world tijdens de Billboards awards van 2011 echt fantastisch (http://www.youtube.com/watch?v=oNg9mTiFDq8)
  Maar ook Christina Aguilera is live super, wat een show maakt zij ervan zeg!

 • luja

  Ik heb Pink 2 keer live gezien en zij is echt goed. En Take That in 2011 gezien, was echt geweldig!

 • -Chulita

  Christina Aguilera! Twee keer live gezien. De 'Stripped' tour in Sportpaleis Antwerpen en de 'Back to Basics' tour in Ahoy Rotterdam. Ik vind haar buitengewoon fantastisch!

 • Cristalina

  Ik heb James Morrison gezien op Pinkpop, daar was ie echt super! Ik ga dit jaar dan ook naar zijn concert in de HMH, nu al zin in!

  Verder vind ik Maroon 5 erg goed live. Ze zingen niet alle nummers precies zo als op de cd, maar maken er een nóg betere versie van! Wat kan Adam zingen!

 • noukiekoekie

  Ik vind Beyoncé echt superslecht live... Lady Gaga, Kelly Clarkson en Pink vind ik live echt ontzettend goed!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen