Voorkom de winterdip met de winterwip

Lifestyle door Janneke
Geef toe: seks in de buitenlucht is spannend. En lekker. En leuk. Maar wat nu de winter is aangebroken? Niemand heeft zin om naakt in de sneeuw te rollebollen. Tijd dus voor wat spannende winterwip-tips!

Seks in bed is prima, maar we willen ook weleens iets anders en dus zoeken we het strand, de bosjes en stiekeme steegjes op. Maar als de thermometer buiten -5 aangeeft of het regent pijpenstelen, dan houden we toch liever ons slipje aan. Betekent dit dan het einde van de spannende avontuurtjes? Not at all! Met deze winterwip-tips voorkom jij een seksdip!

Knetterde seks
De eerste tip is cliché, maar oh zo fijn (en romantisch). Maak een fijn seksplekje voor de warme knetterde openhaard: leg een wollig kleedje neer, koop wat wijn en toastjes en - als je het wat spannender wil maken - stal wat seksspeeltjes uit. Vind je dit allemaal niet avontuurlijk genoeg? Dan laat je toch lekker de gordijnen open, zodat het zomaar eens kan zijn dat een voorbijganger naar binnen gluurt? Oeh-la-lá.



?Filmpje? kijken

Als het weer buiten vies en guur is, kruipen wij het liefst naast vriendlief op de bank met een filmpje. Wil je dit combineren met wat sexytime met je lover? Verruil dan de romantische comedy voor een pornofilmpje. Als dat niet spannend is?

Sexy slaapkamer
Opgewonden lopen jullie richting jouw slaapkamer. Plots bots jij tegen de computer op (die naast je bed staat te ronken) en struikelt je partner over de enorme berg was. Great. Eén tip voor als je 'gewoon' in bed wil seksen: vergeet niet dat de slaapkamer, de slaapkamer is. Wat betekent: hierin wordt geslapen en gevreeën (en dus niet in gewerkt en niet als opbergruimte gebruikt). TL-verlichting, vieze sokken en stapels papieren maken dus plaats voor satijnen beddengoed, kaarsjes, muziek, speeltjes en massageolie.

Stomende seks
Ook al staat je kachel binnen op twintig graden, dan nog kunnen we het in huis flink koud hebben. De ideale plek om op te warmen is natuurlijk de douche/het bad (of buitenshuis: de sauna). Voor een stomende sekspartij hoef je alleen maar jouw partner mee te nemen. Warmer, knusser en sexier kan niet!



Bureau

Regelmatig zien we het in films voorbijkomen: een stel besluit te vrijen op het bureau. In één snelle handbeweging maakt de man zijn hele werkplek vrij van papieren, pennenbakjes en andere kantoorgerei. Ze rukken de kleren van elkaars lijf en gaan wild tekeer op het bureaublad.

Oké, de ondergrond is niet erg comfortabel, maar sexy en spannend is het zeker. Wil je het overigens helemaal goed doen, dan kunnen jullie er ook een rollenspel van maken.

Weet jij nog leuke plekjes om binnenshuis seks te hebben?