Beauty / Lichaam
Lichaam

Nieuw: Punanipruikjes

Reageer 0
Gekleurd schaamhaar of een geschoren flufje volbehangen met glitters: dit is allemaal zó 2011 meiden. Want er is iets nieuws: gekleurde ?pruikjes? voor op je punani, gemaakt van veren of vossenbont! Horror of fashionable?
 
Het Amerikaanse haarverwijdercentrum Complete Bare, heeft een nieuwe, wel heel bijzondere behandeling op hun lijstje staan! Waar je in hun praktijk normaal alleen komt om je overtollige haar weg te laten laseren, kun je nu je vagina laten pimpen. Eigenaresse (én The Real Housewives of New York City-ster) Cindy Barshop vertelt aan today.com: "Ik raakte geïnspireerd door modeontwerpers die bont en veren hadden verwerkt in hun collectie. De behandeling is enorm populair, juist omdat het zo over-the-top is."
 
The Foxy Bikini (ter waarde van maar liefst $225,00) is een behandeling waarbij echt vossenbont wordt ?bevestigd? op de bikinilijn en waarbij het eigen haar helemaal wordt weggewaxt. De prijzige behandeling blijft minimaal drie dagen zitten, en de producten zijn allemaal natuurlijk.
 
 
De Carnivale Bikini (ter waarde van $195,00) is een behandeling waarbij de standaard Brazilian wax wordt uitgevoerd, maar daarnaast ook trendy veren in allerlei kleuren worden aangebracht op je vagina. Ook deze behandeling behoudt minimaal drie dagen. Misschien iets voor wat rijkbedeelde dames?
 
 
Maar niet iedereen is enthousiast over de actie. Bijvoorbeeld Ingrid Newkirk, hoofd van PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). "Het is ronduit wreed om dieren te doden, enkel en alleen voor de reden om je geslachtsdelen te versieren. Het is een smerige behandeling." 

Wat wij ons afvragen: kriebelt dit niet heel erg?! En zouden jullie je punani weleens flink willen behangen met accessoires, of vind je dit alleen maar lachwekkend? En wat vind je van het feit dat het gemaakt is van vossenbont?
 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 12 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Froukje

  Nou ja zeg haha, wel leuk voor carnaval. Hihi. Maar ik denk dat ik geen sex krijg, meer de slappe lach. :D

 • Annette

  Mijn vriend zou ook idd in de slappe lach schieten als hij dit hoort. Belachelijk, waarom zou je dit in godsnaam doen?

 • Sherry

  OMG, dit is wel heel ernstig!

 • Snoessepoess

  zo niet cool :s

 • luja

  wat een onzin zeg, gadverdamme, moeten daarvoor nou vossen vermoord worden, echt belachelijk.

 • moonwalker

  serieus: wtf.

 • Karin

  Ik denk dat m'n vriend spontaan een slappe krijgt.

 • Andrea

  Ieder zijn ding.....
  maar waarom het nou weer perse van bont en veren gemaakt moet worden, snap ik niet. Ik ben het dan ook volledig eens met Ingrid Newkirk van PETA.

 • Jet

  Het lijkt mij vooral erg irriteren! :-S

 • Steffie

  Omg, pure horror voor mij xD oke als grap kan het misschien heel goed werken maar verder, neee doe maar niet

 • xLinda

  Ik vind het eerder lachwekkend dan lustopwekkend. Slaat echt helemaal nergens op.

 • noukiekoekie

  Volgens mij is dit echt allesbehalve lust opwekkend...

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen