Seks & relaties / Relaties
Relaties

7 tekenen dat je vriend vreemdgaat

Reageer 0

Je hebt al langer het gevoel dat er iets niet klopt. Je vriend doet raar, heeft vaker geen tijd en van seks komt het de laatste tijd ook niet echt. Hij zou toch niet..? Nee... Dat zou hij toch nooit doen? Check het hier.

1. Hij klikt elke keer vensters weg op zijn laptop als je in de buurt komt    
Jij zit voor de tv, hij zit achter de laptop aan de eettafel. Zodra je ook maar enigszins in de buurt komt van zijn beeldscherm klikt 'ie alles weg. Als je vraagt waarom, antwoordt hij iets vaags. Grote kans dat hij aan het chatten was met zijn kersverse verovering...

2. Hij wist ontvangen sms'jes direct
“Van wie was dat sms'je?” Als hij daarop geirriteerd reageert, is er stront aan de knikker. Als hij het sms'je vervolgens ook nog direct heeft gewist (gewoon even kijken als hij weg is natuurlijk), zou ik me écht zorgen gaan maken. Maar ook als hij zijn telefoon niet meer, zoals gewoonlijk, laat rondslingeren - maar hem nu constant bij zich houdt - kan dit een teken zijn.

 


3. Hij werkt vaak over en gaat ineens elke vrijdag naar de borrel
Ineens heeft hij het naar zijn zin op z'n werk. Waar hij eerst steen en been klaagde over de saaie collega's en de suffe werkuitjes, is hij nu overal van de partij. Ook de vrijdagmiddagborrel is ineens een feestje. De kans bestaat dat hij óf een wel erg leuke vrouwelijke collega heeft, óf buiten werktijd naar zijn geheime liefje gaat onder het mom 'werkborrel' of ' bedrijfsuitje'.

4. Hij doucht direct als hij thuiskomt
Normaal gesproken loopt hij drie dagen in dezelfde boxershort, nu doucht hij ineens direct als hij thuiskomt. What's wrong? Wellicht dat hij erg intiem is geweest met iemand met een vrouwengeurtje op...

5. Hij is ineens erg geïnteresseerd in je werkrooster.
“Liefje? Moet je zaterdag dagdienst draaien?”
“Nee, hoezo?”
“Oh zomaar. Ik dacht euh... misschien dat ik dan met wat vrienden kon afspreken.”
Yeah right. Is hij normaal niet zo van het vooruit plannen, en wil hij nu vooral erg graag weten wanneer je er niét bent? Dan zou ik even goed gaan nadenken.
 


6. Hij is plotseling heel ijdel geworden
Mister Slons is ineens Mister Vain geworden. Hij staat 's ochtends langer voor de spiegel dan jij, ruikt ineens elke dag heerlijk naar Armani en gaat vier keer per week naar de sportschool. Doet hij dat ineens voor jou..?

7. Hij beantwoordt telefoontjes niet meer waar jij bij bent
Normaal als hij gebeld wordt door zijn vrienden, blijft 'ie naast je zitten en lult hij gerust een half uur in die hoorn terwijl jij GTST probeert te volgen. Nu loopt hij ineens netjes naar de keuken of zelfs naar buiten. Of hij neemt helemaal niet op onder het mom 'geen zin'. Mmm..

Voordat je nu meteen je vriend de deur uit bonjourt, omdat hij wat vaker naar de sportschool gaat: dit zijn slechts indicaties. Vermoed je wat? Praat er eerst met hem over! Vertrouw je hem nog steeds niet? Probeer dan eerst 'bewijsmateriaal' te verzamelen en confronteer hem daarna.


Ben jij weleens bedrogen en hoe kwam je hierachter? Of heb je zelf een keer een scheve schaats gereden?

 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 10 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Anoniem

  Ik heb het zelf niet gehad maar mijn moeder wel.
  Hij begon zich steeds vreemder te gedragen de laatste tijd. Ging naar een vliegtuigbeurs zei hij en was 3 uur later al weer terug onder het mom van 'het was afgezegd'. Nergens iets van kunnen terug vinden op internet.
  Toen heb ik met mijn zus besloten om zijn e-mail te hacken en daar vonden we lidmaatschappen voor sites waarbij je gegarandeerd in een maand sex zou hebben. En toen we verder speurden bleek hij dus ook al met andere vrouwen te rotzooien. Letterlijk. Die vliegtuigbeurs bleek een smoes voor een ontmoeting met een andere vrouw.
  Mijn zus, mijn broer en ik hebben het heel voorzichtig mijn moeder moeten vertellen. Zij wist er dus al van maar had geen bewijs.
  Zij merkte het aan geen smsjes in zijn telefoon, als zij ergens in een winkel was en buiten kwam en hij was aan het bellen dan moest hij per direct ophangen, belkosten van 200 per maand bovenop de kosten van zijn abbonnoment. Hij was zelfs zo'n viezerik dat hij zichzelf betastte waar wij bij waren. Dan zat hij achter zijn computer en zat ik tv te kijken en dan moest hij zich 'krabben'. Yeah right, voor een minuut of 10?
  ook porno kijken terwijl mijn ma met de rug naar hem toe zat tv te kijken.
  Mijn moeder heeft hem die dag ook ermee geconfronteerd en hem gelukkig gelijk het huis uit getrapt. In de eerste instantie wou hij niet eens gaan. Hij ontkende alles en ging douchen. Mijn moeder had haar vader gebeld uit wanhoop van 'hij wil niet weg'
  Uiteindelijk is hij weg gegaan, mijn moeder heeft de scheiding aangevraagd en we hebben nog vele malen van andere mesen aan moeten horen dat hij weer een nieuwe vriendin had. Het heeft mijn moeder verschrikkelijk veel pijn gedaan en ze is nu zo onzeker dat, ondanks dat ze een man hier in de buurt leuk vond, ze leuke mannen niet meer durft aan te spreken. En dat doet zeer. Niet alleen bij haar. Ook bij ons.
  Zo 27 jaar huwelijk door de goot. Hij bleek dus al 5 jaar te rotzooien met andere vrouwen.
  Nu zijn we inmiddels bijna anderhalf jaar verder. Ik heb me eindelijk over mijn woede heen kunnen zetten en heb een maand terug mijn vader en zijn vriendin gezien. Het was telleurstellend, dat is alles wat ik kan zeggen. Hij is nog steeds even ongeinteresseerd in ons leven en dat zal altijd zo blijven. Dat ik met hem praat wil nog niet zeggen dat ik hem vergeven heb. Ik weet dat mijn broer en zus dat ook niet hebben en mijn moeder zal waarchijnlijk nooit meer een man helemaal vertrouwen.
  Gelukkig zijn wij er beter van geworden, ook al is het soms moelijk en zijn er hordes op ons pad, we gaan vooruit en wie weet; misschien krijgt mijn ma ooit nog een man die haar wel verdient

 • moonwalker

  wat soraya zegt is ook waar, als je alleen maar gaat zeiken en dwingen duw je m alleen maar weg. soms heeft iemand alleen even wat ruimte nodig.

 • Karin

  Jeetje, wat een heftige verhalen dames :( sterkte ermee!

 • Anoniem

  Dank zij jullie tips kwam ik er dus voor 100% achter dat mijn partner loog tegen mij. Na een flinke bluf van mij over de telefoonrekening en de nummers die gebeld waren door hem wist ik het 100% zeker, doordat hij toegaf met "haar"te hebben gebeld.
  Vandaag heb ik hem dus buiten gezet en mijn sleutels meteen terug genomen. Bedankt voor de tips. Nu het leven van mij en mijn zoontje opnieuw indelen en tot rust komen van alle jaren van twijfels en voor achterbaks en wantrouwend te zijn uitgemaakt.

 • Anoniem

  Na een nogal nare relatie van 9 maanden kwam ik erachter dat hij ondertussen ook met 11 anderen had. Ik zat in een erg moeilijke periode in mijn leven en had alleen hem. Hij mishandelde mij lichamelijk en geestelijk. Maar omdat ik alleen hem had en ik dacht dat ik niet beter kon krijgen bleef ik bij hem. Toen we er bij zijn moeder uit waren getrapt midden in de nacht en bij mijn ouders waren en ik op zoek ging naar een nieuwe plek voor ons moest ik in zijn email wat zoeken. Hierin kwam ik allemaal emails tegen aan en van de andere meiden. Ik wist dat hij vreemd was gegaan toen we net 2 maanden hadden. Hier kwam ik achter en had ik hem vergeven. Dit was de grootste fout die ik ooit heb kunnen maken. Gelukkig heeft mijn moeder mij toen kunnen overhalen om hem eruit te schoppen. Nog steeds probeert hij wel contact op te nemen met mij (nu 5 jaar verder ongeveer). En omdat ik sinds die tijd single ben omdat ik niemand meer vertrouw mis ik hem ook nog wel eens. Waarschijnlijk niet hem persoonlijk, maar meer het idee van het hebben van een relatie. En hoe langer het uit is, hoe meer je de nare dingen vergeet en alleen de positive dingen onthoud. Hopelijk vind ik snel een man die mij deze vertrouwens terug kan geven en kan ik verder met mijn leven.

 • 666yyy

 • Esthert

  Als je je vriend al wilt controleren en wil weten van wie zijn sms'jes zijn dan mist er toch al vertrouwen in de relatie?
  Als mijn vriend me zou vragen van wie dat sms'je/whatsappje was zou ik sowieso geïrriteerd reageren omdat het impliceert dat ie me niet vertrouwt!

 • Lieve

  Hmm, hij voldoet aan geen van allen.
  Nou, dat is niet helemaal waar! Hij werkt wel regelmatig over maar dat hoort bij zijn beroep.

  Overigens zou ik het niet erg vinden als hij even zou douchen bij thuiskomst.. Alhoewel, liever zijn zweetgeur van het harde werken dan een dove man +care lucht ter camouflage van een vrouwelijke geur die NIET van mij afkomstig is..

 • Anoniem

  Mijn man is eens gepakt door de politie, als potloodventer. Niet op hete daden betrapt, waardoor hij is vrijgesproken.Die mensen hebben mijn man vast gehouden. Totdat de politie er was. Ik ben die mensen zo dankbaar. Want hoe kom je er anders achter. In terapie geweest, en zou het nooit meer doen.Maar ik blijf in twijvels .....

 • fashionableeightees

  Er zijn er bij die het dit doen! Wat vervelend!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen