Win kaarten voor New Beauty & New Welness!

Lichaam door Redactie Ze.nl
Persoonlijk contact met topspecialisten

Tijdens New Beauty / New Wellness 2009 kun je persoonlijk advies krijgen over de nieuwste behandelmethoden & technieken. Deskundige cosmetisch artsen, wellness-specialisten, dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en masseurs staan twee dagen voor je klaar! Tijdens 50 seminars, workshops en demonstraties worden alle mogelijke behandelingen besproken en komen ook de voor- en nadelen uitgebreid aan bod.

Gratis behandelingen en demo’s

Op de beursvloer informeren tientallen aanbieders van: cosmetische ingrepen, beautybehandelingen, wellnessproducten, massages, sauna-arrangementen en wellnessreizen je over de nieuwste trends. Tientallen deelnemers bieden gratis consulten en behandelingen aan. Op het Santé Wellness Stage vinden de hele dag door demonstraties plaats over ondermeer shiatsu massages, yoga, meditatie en personal coaching. Tevens zal de winnares van het tv-programma Het zesde zintuig Tessa van Rossen je meenemen in de wereld van intuïtie en leer je over emoties versus energie. Ook Robert Schoemacher is dit jaar weer van de partij en zal al je vragen over het uiterlijk beantwoorden.


Koop je kaartje met korting op Newbeauty.nl/event

Ben je ook geïnteresseerd in beauty & wellness? Dan mag je dit event op 14 of 15 maart niet missen! De toegangsprijs voor het evenement bedraagt ¤15,00. Entreekaarten zijn via de website te bestellen. Dit levert je een korting op van ¤ 2,50 en scheelt wachttijd aan de kassa. Vrouw.nl lezeressen kunnen een korting van vijf euro krijgen! Bestel via www.newwellness.nl/acties een kaart o.v.v de actiecode: vrouwnl en betaal slechts 10 euro voor een entreekaart.

WIN!

Vrouw.nl mag enkele kaarten voor dit event weggeven. Stuur, om kans te maken op deze prijs, een mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "beauty" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot zondag 1 maart 09.00 uur.


Kijk voor openingstijden en het programma op: www.newbeauty.nl of
www.newwellness.nl