Actie: Win een weldadig pakket van Rituals!

Lichaam door Redactie Ze.nl
Win een weldadig pakket van Rituals!

Werk, huishouden en gezin vergen veel aandacht en energie. Met Rituals kunnen we even dat moment voor onszelf nemen. Door het verwennen van ons lichaam met deze stimulerende producten voelen we ons weer als herboren.

We zijn daarom heel blij dat we maar liefst vijf weldadige pakketten van Rituals weg mogen geven! Wil je jezelf of een ander verwennen? Vertel ons dan wat jouw ritueel is. Brand je wierook voor je naar bed gaat? Mediteer je elke ochtend een kwartier voordat je naar je werk gaat? Brand je kaarsjes voor mensen die wat steun kunnen gebruiken?


De winnaars krijgen een pakket van Rituals met daarin een Fujiyama doucheschuim, een Sunrise Scrub douchecreme, de Brilliant Bliss glansshampoo, een Touch of Heaven bodycreme en World’s Best Foot Spa voetverwennerij in reisverpakking. Daarnaast plaatsen wij de winnende verhalen op de voorpagina!


Je kan je ritueel tot 4 december sturen naar info@vrouw.nl Op 7 december maken wij de winnaars bekend, en verschijnt het eerste verhaal op de voorpagina.