Make up: De kerstlook van Pupa.

Lichaam door Redactie Ze.nl

Speciaal voor de komende feestdagen heeft Pupa een bijzondere lijn ontworpen geïnspireerd door 40’s en 50’s, voor de moderne vrouw die graag haar krachtige persoonlijkheid combineert met haar mystieke en sensuele vrouwelijkheid.

Alleen al de verpakking straalt een elegante luxe uit door de glossy combinatie van zwart en goud. Overigens zijn zwart en goud ook de belangrijkste kleuren in deze kerstlijn, aangevuld met rijk rood en fantastisch fuchsia.


Het was een waar genoegen om de producten van Pupa te mogen testen (al moet ik eerlijk bekennen dat ik ruim 20 jaar terug al verkocht was...).

Mijn favorieten uit deze lijn zijn:

De schitterende intens rode lipstick (nr. 69), die in tegenstelling tot veel long-lastinglipsticks, niet droog op de lippen voelt en een mooie subtiele glans heeft.

De werkelijk diep donkerbruine gebakken ogenschaduw met gouden glitters (nr. 024); door de buitenste ooghoeken iets aan te zetten met deze kleur vergroot je je ogen en het goud geeft een letterlijk schitterend feestelijk effect zonder overdadig te zijn. Het “bakken” van de ogenschaduw maakt dat deze zowel droog als nat te gebruiken is.

En de subtiel geparfumeerde “Shimmering Powder” ; ik heb deze poeder gebruikt op mijn decolleté en haren. De poeder geeft een subtiele glans waarin je echt wel de gouden glitters ziet, maar niet te overdadig waardoor het erg chique staat.


Kijk voor meer informatie op www.pupa.nl