Help! Ik wil trouwen!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Amelia Lockwood is succesvol in haar werk, heeft fantastische vrienden en het leven lacht haar toe. Geen problemen daar, zou je zeggen. Toch ontbreekt er één ding: een echtgenoot. Nu Amelia eind dertig is, besluit ze hulp te zoeken bij het vinden van De Ware en gaat naar een cursus. Deze cursus traint Amelia om marketingprincipes toe te passen op haar liefdesleven. Ze moet doelgericht te werk gaan om haar droomvent te veroveren.

Zo moet ze een lijst maken met tien van haar ex-vriendjes. Maar dat is niet het enige, ze moet al deze mannen gaan opzoeken en vragen waarom hun relatie is misgelopen. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet als je ex psychische problemen heeft of je vroegere geliefde tegenover je komt wonen met zijn verloofde. Ondertussen heeft Amelia ook nog een baas die nooit gehoord heeft respect voor vrouwen. Maar gelukkig helpen haar vrienden Caroline, Jamie en Rachel haar overal doorheen.

Waarom had ik ook alweer een man nodig is geschreven door Claudia Carroll, een ierse actrice, bekend van Fair City. Eerder schreef ze al de succesvolle chicklit Hij houdt niet van me, hij houdt van me. Maar ook met haar nieuwe boek weet Claudia weer te scoren. Het is een hilarisch verhaal, met hier en daar wat heerlijk aangedikte verhaallijnen. En zeg nou eerlijk, dat wil je ook in een echte chicklit.

Dit boek is ongelooflijk herkenbaar voor single vrouwen boven de vijfentwintig, maar ook ontzettend leuk om te lezen voor de dames mét relatie,, om nog even extra je liefde te waarderen. Het is niet gemakkelijk om een goede man te vinden en de zoektocht van Amelia is zo opgeschreven dat je jezelf wat minder kansloos op het gebied van de liefde vindt.

Een boek om tijdens een duf dagje in één keer uit te lezen. Het verhaal biedt gegarandeerd pijnlijke herkenning en het betere giechelwerk.

Afbeelding verwijderd door redactie
Waarom had ik ook alweer een man nodig?
Claudia Carroll

335 bladzijden
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN13: 9789026985522