Recht uit het hart

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Kom eens dicht bij mij

is inmiddels het vierde album van John de Bever, ruim 28 jaar na zijn eerste single Als ik later eens trouw. Met dertien nieuwe nummers, een hitmedley en drie bonusclips wordt het album 'een waardige toevoeging aan de muziekcollectie van liefhebbers van Nederlandse muziek' genoemd. De Bever noemt het album, met nummers geschreven door Jacques Verburgt en Paul van den Heuvel, het hoogtepunt uit zijn carrière.

Het album bevat gevoelige nummers, maar ook gezellige meezingers. Verwacht niet dat je constant in de polonaise loopt, want het is wat dat betreft een rustig album. Alle nummers bevatten gevoel. Als luisteraar leef je mee met De Bever én dat heeft natuurlijk te maken met al zijn emoties die hij in deze plaat heeft gestopt. Dit album komt dan ook echt recht uit zijn hart! Geniet dus van de nummers als Huil toch niet meer, het duet met Frank Verkooyen Vrouw van mijn dromen of ga mee met De Bever naar Parijs.

John de Bever heeft een unieke eigen sound. Met zijn stem weet hij menigeen te raken. Zeker als hij één van zijn gevoelige songs ten gehore brengt. De één zal het geweldig vinden, de ander moet er niets van hebben. Dat is natuurlijk ieders mening, maar dat hij geliefd is in het land blijkt wel uit de goede verkoopcijfers van dit album. Het album steeg zelfs 25 plaatsen in de GFK Album Top 100. Daarnaast breekt er op 16 mei een nieuwe hoogtepunt aan: John de Bever Dinnershow! De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Heb je ook van dit album genoten en wil je bij het concert van John aanwezig zijn, neem dan eens een kijkje op www.johndebever.nl voor meer informatie.



Kom Eens Dicht Bij Mij
John De Bever

Uitgebracht door LIMO1.nl