Maak kans op de dvd van STARDUST en een beauty arrangement!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Het verhaal

In STARDUST volgen we Tristan (Cox) die de vallende ster wil bemachtigen om daarmee het hart van het populairste meisje uit het dorp (Miller) voor zich te winnen. Hij reist naar het verboden magische land om de ster te vinden. Zijn avontuur neemt een onverwachte wending als blijkt dat de ster geen doodgewone meteoriet maar een mooie jonge vrouw is, genaamd Yvaine (Danes). Wanneer ook een slechte heks (Pfeiffer) en twee prinsen jacht maken op de ster, begint het avontuur pas echt! De ruige piraat (De Niro) schiet Tristan te hulp en naarmate de terugreis door schitterende landschappen vordert, groeit ook de band tussen Tristan en Yvaine en ontdekt hij de betekenis van ware liefde.

Dvd & HD dvd

De dvd STARDUST bevat het volgende bonusmateriaal:
o Good Omens: The Making of STARDUST
o Deleted Scenes
o Blooper Reel
o Theatrical Trailer (alleen HD)

C.A.P.: DVD ¤ 19,99
HD DVD ¤ 29,99
Duur: 127 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1 Surround


kijk voor meer informatie over de film op:www.stardustmovie.com

WIN!

Vrouw.nl mag enkele dvd's en van STARDUST weggeven. Daarnaast maak je kans op een beauty arrangement! Geef, om kans te maken op deze fantasierijke prijs, het goede antwoord op de volgende vraag:

Voor welke categorie (volgens de 19th Annual Glaad Media Awards) heeft 'STARDUST' een nominatie mogen ontvangen?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "STARDUST" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 24 maart 09.00 uur.