Actie: Win prachtige BBQ met Verstegen.

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Recept Jamaicaanse BBQ

Wrijf 500 gram kipfilet of hamlappen in met de kruidenmelange en laat het een uurtje intrekken. BBQ de kipfilet of hamlappen aan beide kanten mooi bruin en gaar.
Tip: serveer met een maïskolf (in folie op de BBQ) en mangochutney.

Spice ‘n Grill

Met de kruidenmelange Spice 'n Grill van Verstegen haal je de kenmerkende smaken van vele landen in huis. De allerbeste en lekkerste kruiden en specerijen uit de verschillende internationale keukens worden gebruikt. Naast Jamaica is Spice ’n Grill ook verkrijgbaar in de varianten Griekenland, Japan en Italië.

De kruidenmixzakjes zijn verkrijgbaar in de supermarkt, onder andere bij Plus, Vomar, Spar en Jumbo. De adviesverkoopprijs is ¤ 1,19 per zakje. Kijk voor meer informatie op www.verstegen.nl

WIN!

Vrouw.nl mag een aantal BBQ's ter waarde van 160 euro weggeven. Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "BBQ" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 10 augustus 9.00 uur.