Typisch Jaap

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De modeshows van Jaap worden altijd goed bezocht en de originele twist die deze ontwerper aan zijn shows geeft, draagt daar zeker aan bij. Tijdens de jaarlijkse Fashion Week heerst er altijd een drukte van jewelste en dan is zo'n champagne ontbijt waar je persoonlijk welkom wordt geheten door gastheren Jaap Rijnbende en Henk Verhoeven, een verademing. Ook nu weer, tijdens de presentatie van de nieuwe B-Zone najaarscollectie wordt Vrouw.nl hartelijk ontvangen door het team van Jaap.


De B van B-Zone staat symbool voor de visie van Jaap. Het refereert naar vrouwelijke lichaamsdelen als borsten, buik, benen en billen die dames graag met kleding benadrukken of juist camoufleren. Daarnaast staat de B voor waarden die belangrijk zijn bij het aanschaffen van een ensemble, zoals betaalbaar, bereikbaar en bijzonder. Tijdens de presentatie van inmiddels de derde B-Zone collectie, is het duidelijk dat Jaap een nieuwe, niet geheel onbelangrijke 'B' heeft toegevoegd aan dit rijtje: de B van Beleven.


Terwijl de gasten van Jaap zich tegoed doen aan het heerlijke ontbijt, maken de prachtige mannequins zich meester van een vrijgemaakt gangpad als catwalk. Zij showen met veel verve de nieuwe najaarscollectie. Naast basiskleuren als grijs, donkerbruin en zwart, wisselt Jaap zijn kledinglijn af met femme fatale rood of sprookjesachtig crème. Het zijn juist details zoals de originele revers, speciale afwerking en hoogstaande kragen van de jasjes die de B-Zone collectie typeren. Naast stijlvolle, kwalitatieve basispakken maakt ook de klokrok opnieuw haar entree. Kleurrijke chiffon rokken met afwisselende prints in gewaagde kleurencombinaties geven een gracieus gezicht aan de collectie.

De B-Zone collectie is gemaakt voor vrouwen tussen de 35 en 65 jaar die op zoek zijn naar bijzondere dameskostuums die zowel casual als feestelijk te dragen zijn. Je kunt deze nieuwe kledinglijn bekijken in zijn salon, en bij speciaal geselecteerde damesmodezaken. Voor verkoopadressen verwijs ik jullie naar www.jaapmode.nl. "Confectioneren is een vak apart. Dat heb ik inmiddels mogen ervaren. Dankzij het vertrouwen van de detaillist én de B-Zone vrouw, hebben wij met deze collectie de beleving van B-Zone tijdloos kunnen maken. Zowel voor overdag als in de avond kan de vrouw die deze collectie draagt haar kledingkeuze afstemmen op iedere gelegenheid." Aldus Jaap over zijn nieuwe najaarscollectie 2008.

Proost!