Wilde of romantische lentelingerie

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Sweet & sexy

Voor deze lente heeft Livera klassieke romantische elementen aangepast aan deze tijd. Reken bij de Sweet & sexy-lijn dus op lingerie met lintjes, ruches, strikjes en fijne knoopjes. De sfeer is die van rozentuinen en Engelse high teas. Door de mierzoete pasteltinten, subtiele bloemenprints en ivoorkleurige kanten details ogen deze setjes lief én uitdagend! Ook aan vrouwen met een grotere cupmaat is gedacht in deze romantische lijn.

Wild life

Durf jij? Voor de Wild life-lijn heeft Livera zich laten inspireren door het dierenrijk. Gewaagde lingerie in panter- en tijgerprint is daarvan het resultaat. Deze pittige setjes zijn rijkelijk versierd met borduursels en kanten accenten. Ook de nachtmode is verfijnd met pailletten, veters en satijnen biezen. De lijn is uitgevoerd in luxe en soepel vallende stoffen, die lekker comfortabel zitten.



Aqua

Maak dit voorjaar extra sprankelend met de Aqua-lijn! Kleuren die je meteen aan de zee doen denken en opvallende strepen staan centraal in deze sportieve en stijlvolle serie. De oceaanblauwe tinten en zachte katoenen stoffen hebben een hoog draagcomfort en passen perfect bij de sportief ingestelde vrouw.

Black or white

De lingerie binnen het thema Black or white is basic, maar straalt toch luxe en klasse uit. Diepzwarte setjes, afgewerkt met wit kant of met een dessin van witte stippen, zijn uitgevoerd in fijne stoffen. De nachtmode is zacht en zuiver met originele grafische prints. Een heerlijke lijn om in huis te dragen. Verwen jezelf eens met een setje uit de nieuwe collectie van Livera. Dan volgt het mooie weer vast vanzelf!

Zie voor verkoopinformatie: www.livera.nl.