Musthave: Fladderende vleermuizen.

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Culture Clash

Het thema Culture Clash staat voor de trend om romantische zigeunerinvloeden en Oost-Europese culturen te mixen met modern design. Hier vind je vrouwelijke, losvallende tunieken met felgekleurde, vrolijke folkloristische patronen: paars, maisgeel, streepjes, ruiten en medaillonprints. In combinatie met bijvoorbeeld een vestje met bontlook of een gehaakte poncho, met daaronder een donkere slimfit. Stoer, kleurig en romantisch tegelijk.

Eclectic Vintage

Terug in de tijd, met elegante, luxueuze materialen en in vrouwelijke vormen. Het eclectische is vertaald door moderne, strakke vormen te combineren met kleine ruffles en striksluitingen. De materialen zijn wat fijner, meer glanzend, zoals het gebruik van zijden stoffen. Deze collectie is uitermate goed te combineren met de business collectie van WE Women.

Ultra Modernity

Ultra Modernity brengt je terug naar de jaren 80, door het gebruik van gladde en glimmende stoffen met grafische patronen en kleuren. Meest opvallende vorm is de vleermuismouw, terug van weggeweest. Lekker comfortabel is de broek, gemaakt van 'punta di Roma'- luxe heavy jersey. De kleuren en patronen spelen een belangrijke rol: frisgroen, ketchup-rood, grafische lijnen en dat alles heel smooth.

Wilderness Chic

In deze trend staat de natuur centraal. Een modieuze collectie met wijdvallende, natuurlijke stoffen. Gebaseerd op het vrije gevoel van het buiten zijn, één met de natuur. De collectie bestaat uit ruim vallende broeken met daarboven vrouwelijke topjes of lichtgewicht vesten en poncho's. De nadruk ligt op eco-stoffen zoals biologisch katoen. Ook de patronen, vormen en kleuren zijn geïnspireerd door de natuur.