Mode: De nieuwe collectie van Odd Molly

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Kenmerkend aan Odd Molly zijn de vele prints en borduursels. Deze zomer zien we vooral een etnische twist met folk-art invloeden uit India. Dit uit zich in de kleuren en details. Ook zien we tribal invloeden met een funky tie-dye effect en gorgeous nomadisch, met de hand vervaardigd borduurwerk. Daarnaast worden elementen toegevoegd die regelrecht uit het hippie tijdperk komen, zoals parels, pailletten, franje, haakwerk romantisch kant, rushes en vrolijke applicaties.

De spring/summer collectie telt maar liefst veertig verschillende kleuren, variërend van pasteltinten tot donkere kleuren. Er is dus voor ieder wat wils. De kans dat je iets vind dat bij je past is daardoor heel groot.

Hier blijft het echter niet bij. Odd Molly heeft ook een serie bad en body producten, waaronder zonnebrandcrème, scrub gel, bodylotion, douche gel, en handcrème. De zomerse, kleurrijk vormgegeven verpakkingen maken deze serie uitermate geschikt om cadeau te geven.

Maar dat is nog niet alles. Odd Molly heeft in samenwerking met ontwerpster Helena Christensen twee sets bedlinnen ontworpen. Per verkochte set gaat er ¤25,- naar de stichting CCPI die is opgericht voor de vergeten slachtoffers van de Chernobyl ramp van 1986. Voor meer informatie over CCPI kan je kijken op http://www.chernobyl-international.com.

Niets moet en alles mag. Dat is wat Odd Molly uit wil stralen. Lekker comfortabel, maar ook weelderig en vrouwelijk. Het is een verwennerij voor je uiterlijk en je lichaam. Met Odd Molly ga je zeker verlangen naar de zomer, waar je de show zal stelen in Nederland en op vakantie!

www.oddmolly.com
http://www.bohemiandamesmode.nl/templates/standard.asp?p=305