Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Pretty in pastel

Reageer 0
De zomer is ver weg als je naar buiten kijkt, maar op de catwalk loopt de temperatuur hoog op. De lentecollecties zijn bijna allemaal geshowd en dus is de trend duidelijk: het wordt pretty in pastel tijdens de warme dagen.

Een jaar geleden was het colorblocking en deze winter lichtelijk gothic, maar de aankomende lente gooien we het qua mode weer over een heel andere boeg. Op de internationale catwalks zagen we vooral zachte kleuren langskomen. Dag felle of juist donkere tinten, hallo pastel! Roze, geel, groen; het maakt niet uit, zolang het maar een pastelletje is.


De grote modehuizen zijn gek op de nieuwe trend en weten er allemaal hun eigen invulling aan te geven. Zo gaat het immer klassieke Chanel vooral voor wit en zachtroze, doet Louis Vuitton het met blauw, geel en een beetje groen en houdt Chloé het bij aarde- en roodtinten. Zelfs Prada is gezwicht voor lichtblauw en babyroze, hoewel het uitbundige merk het niet kon laten om af en toe een fel rood of donker groen detail te gebruiken.

Zo zie je maar weer; je hoeft je echt niet helemaal te binden aan één specifieke trend. Mix & match en je zult de zomer helemaal fashionable tegemoet gaan. Met behulp van de volgende kledingstukken bijvoorbeeld...

 ShopZe!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 8 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Marit_S

  Wat je ook doet.. koop een gekleurde jeans dit voorjaar! Mijn oog is inmiddels gevallen op een mintgroene broek. Nu nog even vinden waar ik die kan kopen!

 • alexanouk

  Heel erg mooi die poederpastels maar wel in combinatie met een sprekende kleur ;-) Leuke iets fellere accessoires maken het af voor mij !

 • Kirsten

  Zitten best leuke dingen bij, maar ik vind ze inderdaad ook prijzig. Er zijn genoeg leuke, goedkope winkels die ook mooie pastelkleurige kleding verkopen.

 • fashionableeightees

  Erg mooi! Maar bij een heel graat warenhuis hebben ze ipv grote prijzen kleine prijsjes!:)

 • -:+:-

  Dat peperdure prijzige jurkje van welikefashion in combi met dat schoudertas = Gorgeous. Waarom zijn juist de spullen die ik LEUKKK vind zo duur joh. :"(

 • Boterbloempje

  inderdaad wat te flets ik moet meer knalkleuren hebben :) of gewoon wit of zwart.

 • PEM

  Ik hou niet zo van 'net niet kleuren'

 • Sanne Hartje

  Zie niet veel verschil met vorig jaar zomer? Mijn kast hangt vol met pasteltinten voor de zomer.. Ik hou ervan!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen