Grammy Awards 2012: De jurken

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Gisteravond vonden de jaarlijkse Grammy Awards weer plaats. Ons zusje Fashionscene is gek op uitreikingen, want dat betekent kijkvoer en ongeremd de rode loper outfits ophemelen of genadeloos afkraken. Kijk met ons mee!
 
Bij de Grammy?s lijken de celebs altijd flink uit te pakken als het gaat om de outfits en we like it! Adele en Rihanna straalden beiden in Giorgio Armani. Toch lijken de jurken geen spat op elkaar. Terwijl Adele schittert in een hooggesloten, lange sparkling dress, pronkt Rihanna met haar zelfontworpen minimalistische jurk met diep decolleté.
 
Katy Perry besloot haar kapsel te matchen met haar aqua jurk. Wij zijn vooral verknocht aan de jurk van Alicia Keys: simpel, maar elegant met een fabulous choker. We zijn minder fan van Fergie?s look, waar we een sneak preview krijgen van haar ondergoed. En tenslotte Nicki Minaj als roodkapje. Tja? We vragen ons vooral af wat ze wil zeggen met het enorme Versace logo.
 
Fergie in Jean-Paul Gaultier


Alicia Keys in Alexandre Vauthier


Adele in Giorgio Armani


Jessie J in Julien Macdonald


Katy Perry in Elie Saab


Kelly Rowland in Alberta Ferretti


Rihanna in Giorgio Armani


Nicki Minaj in -overduidelijk- Versace

Dit artikel is gemaakt door ons zusje Fashionscene. Benieuwd naar nog meer prachtige of juist horrorjurken? Neem dan een kijkje op hun website voor het volledige artikel!
 
Welke jurk vind jij het mooist?