WIN: Exclusieve Addy van den Krommenacker-jurk

Winacties door Redactie Ze.nl

Word je ook altijd groen van jaloezie als een vriendin weer eens de show steelt met een prachtige jurk? Wees niet getreurd: je kunt nu een exclusieve op maat gemaakte Addy for Steps-jurk winnen!


Addy for Steps-collectie

Zoals je misschien al weet heeft Addy van den Krommenacker voor Steps een speciale, betaalbare collectie ontworpen die vanaf 30 maart verkrijgbaar is. De collectie bestaat uit drie verschillende kleurthema's met elk een eigen verkoopmoment. Iedere vrijdag zijn nieuwe Addy for Steps jurken verkrijgbaar in een ander kleurthema. Het Print & Colour-thema op vrijdag 30 maart, het Black & Blue-thema op vrijdag 6 april en het Nude-thema (inclusief de trouwjurk!) op vrijdag 13 april. Vanaf ? 119.95 kun je dan bij Steps je eigen Addy scoren! 


Winnen
Vooruitlopend op de start van de verkoop kun je nu stemmen op je favoriete jurk per kleurthema. Iedereen die een jurk lovet (in plaats van liket) maakt kans op één van de mooie prijzen! In de eerste week kun je stemmen op je favo jurk uit het Print & Colour-thema, waarbij de hoofdprijs je favoriete Addy for Steps-jurk is. In de tweede week kun je stemmen op je favo Black & Blue-jurk. De hoofdprijs van die week? Je kunt met een vriendin geheel in stijl in een Addy for Steps-jurk naar een rode loper feestje ergens in Nederland. En in week drie staat het Nude-thema centraal en is de hoofdprijs een door Addy op maat ontworpen Addy for Steps-jurk voor een gelegenheid naar keuze. Bovendien zijn er ook nog vele leuke troostprijzen te winnen. Klinkt goed toch?
 
Wat te doen?
Ga naar de online actiepagina van Steps en stem op je favoriete jurk uit de kleurthema's. Met je stem maak je kans op alle hoofdprijzen inclusief een eigen, op maat gemaakte Addy for Steps-jurk. Hoe gaaf!

Ga jij meedoen?