SEXETERA: Wat is voor jou het ultieme voorspel?

Intiem door Karin

In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel van vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: 'Wat is voor jou het ultieme voorspel?'.
 
Voorspel: wij vrouwen hebben dat nodig. Wij zijn niet van het ene op het andere moment opgewonden en wij houden van die aandacht. Maar wat is nou een goed voorspel? Ons panel geeft er antwoord op!

Kussen en strelen
We love kissing!
 
Ro: ?Het ultieme voorspel voor mij is beginnen met een beetje zoenen en daarna door naar strelen. Ik houd wel van pijpen dus doe ik dat altijd wel; ik wissel af met pijpen en trekken totdat hij mij naar achter duwt en mij begint te beffen. En dan gaat hij door totdat ik bijna kom en dan: ?de daad?. Dat is voor mij perfect.?

Ballerina: "Als ik onverwachts heerlijk van achteren word vastgegrepen, zijn handen overal lijken te zijn en ik gepassioneerd, bijna ruw in mijn nek word gezoend. Dat is het ultieme voorspel voor mij!"
 

Otje: ?Ik word graag verwend, dus zolang dat uitgebreid inbegrepen is in het voorspel, vind ik het al snel leuk! Meteen 'hup d?r in? vind ik altijd een beetje jammer. Het is wel leuk om elkaar van tevoren een beetje op te warmen en dan het liefst heel klein beginnen met een beetje strelen en kussen, zodat de spanning mooi opbouwd wordt!?

Eden: ?Ons ultieme voorspel is met de vingertoppen over de huid wrijven. Over de erogene zones als de dijen, bovenarmen, billen, rug... heerlijk! Zowel voor mijn vrouw als voor mij.?

Secret Lady: "Mijn ultieme voorspel is gewoon lekker goed verwend worden. Door kusjes in m'n nek en steeds verder naar beneden te gaan en dan daar verwend te worden. En dan niet alleen door kusjes, maar mag van alles zijn..! Vingers, hulpmiddelen, tederheid, huid op huid, passie, uitdagen, grenzen opzoeken en een beetje verleggen... Heerlijk!?
 

Een massage
Hoofd, nek, rug, naar beneden?
 
Sharon: ?Het ultieme voorspel is voor mij toch wel lekker gemasseerd worden, met erna allemaal kusjes over mijn hele lichaam. En daarna gebeft worden. Langer dan dat houd ik het niet vol, want dan wil ik toch écht meer...?
 
Jamie: ?Mijn favoriete voorspel is het krijgen van een heerlijke sensuele massage. Vooral van het uitgebreid en stevig masseren van mijn billen word ik helemaal gek. Ook het geven van een body-to-body massage vind ik leuk als voorspel. En dan het ?echte werk? zo lang mogelijk uitstellen natuurlijk...?

Dit was helaas de allerlaatste editie van SEXETERA. We hopen dat jullie het leuk vonden om alle 'sexsecrets' van ons panel te lezen!

Wat is voor jou het ultieme voorspel?