Vrolijk servies bij Serviesshop.com (+ WIN!)

(Web)shops door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ben je op zoek naar de juiste webwinkel om servies van topkwaliteit te kopen? Bij Serviesshop.com ben je aan het juiste adres. Hier zijn de leukste, mooiste en vrolijkste serviezen, accessoires en textiel verkrijgbaar!

 
Ben je dat eeuwige servies van je oudtante nou weleens zat? Dan is een bezoekje aan Serviesshop.com het zeker waard. Of je nou borden, mokken, schalen, theemutsen of voorraadpotten zoekt: alles is te krijgen in deze webshop met producten van topkwaliteit. Bovendien heb je ook nog eens de keuze uit allerlei kleuren en vormen, dus voor iedereen zit er wel wat bij.
 


Ontdek de collectie

Er zijn verschillende grote serviesmerken verkrijgbaar bij Serviesshop.com. Zoals collecties van o.a. Lief! lifestyle, VTwonen, Stapelgoed en PiP Studio. Ook zijn de populaire merken Lily?s Cupcakes en HollandsBont sinds kort te bestellen in de webshop. Bovendien is er niet alleen servies verkrijgbaar, ook kun je op de website terecht voor accessoires en textiel in leuke kleurtjes en stijlen.
 
Zorg voor stijl
Je zult wel denken: servies is hartstikke breekbaar, dus hoe kan dat nou heel bij mij thuis aankomen? Serviesshop.com heeft bewust gekozen voor hun logistieke partner, die je gekozen servies met extra zorg levert. Komt je gekochte servies toch kapot aan, of is het niet zoals je dacht? No problemo! Je kunt het dan alsnog terugsturen.


Heb jij nieuw servies nodig of wil je nog wat producten aan je huidige collectie toevoegen? Doe dan snel mee met onze winactie! Wij mogen zes waardebonnen weggeven (t.w.v. ? 25) via Serviesshop.com.

Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. Je maakt nog meer kans als je de Serviesshop.com volgt op Facebook en/of Twitter.