Beauty / Make-up
Make-up

Review: de Chubby Sticks van Clinique

Reageer 0
Onlangs kon je op Ze.nl de Chubby Sticks van Clinique winnen. We hebben een aantal meiden gelukkig mogen maken met deze prijs. Maar de grote vraag is natuurlijk: hoe zijn de Chubby Sticks bevallen?!

De Chubby sticks zijn hydraterende lippenbalsems handig verpakt in een stick. Ze zijn verkrijgbaar in zes mooie, maar natuurlijke kleuren rood en roze. Ze hebben de tropische namen ?Chunky Cherry?, ?Graped-up?, ?Mega Melon?, ?Super Strawberry?, ?Whole Lotta Honey? en ?Woppin? Watermelon? gekregen. De sticks bevatten rijke botervarianten als sheaboter, oliën zoals mangopitolie en jojobaolie die de lippen beschermen en heerlijk zacht houden dankzij hun langdurig vochtinbrengende effect.


ZeTest
Maar de grote hamvraag is natuurlijk: hoe bevallen de sticks? Wij vroegen het twee van de winnaressen!

Daniëlle
Hoe voelt de lippenbalsem op je lippen?
"Wat ik fijn vind aan de Chubby Sticks is dat je lippen er meteen zachter van worden. Er zit verder niet zoveel smaak aan en je voelt het bijna niet zitten."
Hoe lang blijft de balsem zitten?
"Het zachte gevoel blijf je de gehele dag houden, maar voor het kleurtje moet je na 1,5 á 2 uur toch wel opnieuw smeren."
Wat vind je van het uiterlijk?
"De Chubby Stick ziet er goed uit. Je ziet duidelijk welke kleur het is en het heeft een simpel uiterlijk, maar dat vind ik juist wel prettig."
En de geur?
"Eigenlijk valt er van de geur weinig te merken."
Welke is je favoriet en waarom?
"'Super strawberry' is mijn favoriet van deze drie Chubby Sticks! Deze heeft een mooi (roze) kleurtje en omdat het een balsem is ziet het er heel natuurlijk uit."

Akkelien
Hoe voelt de lippenbalsem op je lippen?
"De Chubby stick is helemaal niet plakkerig. Als je een paar keer over je lippen heen gaat voelt het lekker zacht aan."
Hoe lang blijft de balsem zitten?
"Na een uurtje is de kleur er bij mij wel grotendeels af, maar ik heb nog steeds het gevoel dat er iets op mijn lippen zit en dat voelt prettig."
Wat vind je van het uiterlijk?
"De Chubby Sticks komen in een mooi doosje. De sticks zelf zien er chic uit en door de grote punt is het gemakkelijk aan te brengen. Het opdraaisysteem vind ik ook erg handig."
En de geur?
"Er zit vrijwel geen geur aan. Daar houd ik persoonlijk wel van."
Welke is je favoriet en waarom?
"Mijn favoriet is Nr. 06 'Whoppin' Watermelon'. De stick laat een mooie lichtroze tint achter op mijn lippen en is vrij goed zichtbaar. De kleur vind ik erg mooi en doordat het product echt voelt als een balsem, glimt de kleur ook mooi."

Ben je enthousiast geworden en wil je ook zo?n Chubby Stick van Clinique in je bezit krijgen? De Chubby Sticks zijn voor ? 17,00 te koop bij alle (online) Clinique verkooppunten en in de webshop. Voor meer info en alle updates, like de Facebook-pagina van Clinique!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen