Fashion / Mode & trends
Mode & trends

De 5: Verschrikkelijkste modeflaters

Reageer 0
Modetrends: soms zijn ze top en soms zijn ze flop. Dagelijks komt er wel iemand voorbij waarvan je denkt: ?Ga jij je eens héééél snel omkleden!? Om jullie geheugen even op te frissen zetten we de ergste modemissers op een rij. 
 
De geitenwollen sokken in sandalen
Warme geitenwollen sokken in sandalen, heerlijk! Lekker praktisch als het nog nét niet warm genoeg is voor blote voeten...  Hallo, mensen uit het jaar nul! Nee, deze trend mag zo de prullenbak in. Of schoenen met warme sokken óf sandalen met blote voeten. Geen combinatie van deze twee a.u.b. 
 

De krater
Wie o wie heeft de legging bedacht? Maar dan vooral de witte legging. Why, tell me why? Wanneer je een witte legging wilt dragen moet je een superstrak lichaam hebben. Want alles schijnt namelijk door, zo ook die centimeters diepe kraters op je bovenbenen en billen. Kan het nóg erger? Natúúrlijk..! Combineer dan deze witte legging met een spijkerrokje. Heb je toevallig zo'n exemplaar in je kast hangen? Gooi 'm dan alsjeblieft op de eerste de beste brandstapel.  
 
Monsterboots
Crocs? Wat zullen we over deze trend zeggen? Als je crocs draagt heb je gelijk voeten á la een monster. Niet echt charmant dus! Verpleegsters die deze (toegegeven: wel lekker zittende) monsterboots dragen oké, dat kunnen we nog wel begrijpen. Maar gewone vrouwen die het ?lekkah makkahluk? vinden zitten, c?mon? Je hoeft echt niet 24/7 op hakken te lopen, maar een íets vrouwelijkere schoen mag wel! 
 
 
'Wij gaan voor unisex'
?Ik draag lekker hetzelfde als mijn lieve man, want ja? Zo ziet iedereen tenminste dat we bij elkaar horen.? Alsof we dat niet kunnen zien als jullie hand in hand lopen? Nee, de kleding moet ook op elkaar worden aangepast. Denk aan: allebei een rode jas met blauwe streep, blauwe jeans en witte wandelschoenen. Give me a break, weg met die unisexkleding! 

Eénkleurig
Groene top, groene broek, groene schoenen en groene oorbellen. Hello, Boom! Kleden in één kleur kan toch echt niet meer... Probeer de kleuren zo goed mogelijk af te wisselen. Ben je een echte groen-freak? Probeer het dan te combineren met een wat rustigere kleur of gewoon met wit. Zo ben je niet één geheel van iets. 
 
Wat vind jij de verschrikkelijkste modeflater ever?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 10 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • vero232

  crocs
  witte sokken sandalen

 • MidnightSun

  Enkel de witte legging kwam me bekend voor.
  het is ook een grote miskoop geweest.
  toen ik op legging jacht ging kwam ik voor een zwarte na die gepast te hebben zag ik dat je de 2e gratis kreeg.
  dus wat deed ik? een extra witte erbij pakken in dezelfde maat voor me zomerse kleuren kleding.
  Eenmaal voor de eerste keer aan schrok ik dat je alles zag zitten. vervolgens nooit meer aangehad.
  en dat te bedenken dat ik het niet eens met een spijkerrokje deed maar gewoon zo'n lang shirt/jurkje achtig iets hahaha :P
  Dus mocht je het ooit mee maken NOOIT KOPEN! het is alleen te doen als je een modellen lichaam als barbie heb.

 • Anoniem

  Ik ben gek op uggs (wel de echte, de namaak vind ik vaak niet zo mooi) en vind het helemaal geen modemisser. Ieder z'n smaak denk ik ;) Ook de mensen in mijn omgeving vinden Uggs doornormaal. Ik draag ze dan wel alleen in de winter of course ;) Crocs vind ik wel afschuwelijk. De grooste modemisser vind ik kleding dragen wat gewoon te groot of te klein is. Je verpest je figuur hiermee, zonde!

 • Andrea

  Úggs horen absoluut in de lijst!! Ik loop bijvoorbeeld nog liever in een witte legging en spijkerrok dan in Uggs. Bij het stukje over crocs staat de opmerking 'een iets vrouwelijkere schoen mag wel' ---> past ook heel goed bij Uggs, zo niet vrouwelijk!

 • SuzannaTM

  Ik vind het een modemisser als je hele groepen mensen in ongeveer dezelfde kleren ziet. Helloooo, vind je eigen smaak. Als dat crocs is met sokken en witte legging, please. Toon je wel lef en je eigen smaak in kleren en niet het zoveelste schaap over de dam.

 • prrrr

  hahaha verschrikkelijk!

  En ik mis ook de uggs.. XD

 • irene

  Ik mis birkenstock sandalen met onverzorgde teennagels

  En niet te vergeten: tijgerprint leggings!

 • PEM

  Ik mis UGGS

 • Annette

  Hahaha, super grappig!!

 • Kim Kristine

  Hahaha, die legging + spijkerrok!! Omg.. Ik heb ook een legging, maar gebruik deze alleen voor yoga, met een lang t-shirt of hemd.

  Welke modeflater ik mis: Die grote oorringen. Echt zo ordinair!! En het lijkt soms wel een wedstrijd: Hoe groter, hoe beter. NOT!!

  Het is heel slecht van me.. Maar zodra ik een (jonge) vrouw zie lopen met zulke oorbellen, dan heb ik al een vooroordeel klaar liggen..

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen