Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

Vrouwen beter in geheimhouden slippertje

Reageer 0
Als wij vrouwen vreemdgaan dan doen we het ook zorgvuldig. We zijn namelijk erg goed in het verbergen van een slippertje. De mannen zijn echter een stuk slordiger: bijna een vijfde van hen wordt wél betrapt.

Uit onderzoek van een datingsite voor getrouwde vrouwen blijkt dat maar liefst 95% haar overspel weet te verbergen voor haar partner. Van de overspelige mannen weet 83% procent de affaire geheim te houden, zo meldt Daily Mail.

Het onderzoek werd in de Verenigde Staten gehouden onder 3000 vrouwen en 3000 mannen. Ook kwam naar voren dat 20% van de mannen en 15% van de vrouwen vreemdgaat of ooit wel eens een slippertje heeft gemaakt. Gemiddeld genomen wordt slechts 11% van deze vreemdgangers ook daadwerkelijk gesnapt door zijn of haar partner.


Zijn vrouwen betere leugenaars? Of zijn mannen gewoon minder goed in het signaleren van overspel? Volgens Dr. Holmes, psycholoog aan de Metropolitan Universiteit van Manchester, kunnen vrouwen hun overspel beter geheimhouden, omdat ze beter zijn in misleiden. ?Ze maken emotionele plannen en beschikken over strategieën, terwijl mannen vaker impulsief reageren.?
 
En verder zegt de psycholoog: "Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen betere leugenaars zijn. Het is dus niet verwonderlijk dat vrouwen beter zijn in het geheim houden van hun slippertje."

Op welke manier kwam jij erachter dat je vriend vreemdging?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 2 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Anoniem

    Die van mij voelde zich zo schuldig dat hij het meteen vertelde ;)

  • Anoniem

    Oh, bij mijn ex was dat niet zo moeilijk. Ik kwam aanlopen (was even naar de wc gegaan) en hij stond voor m'n neus te zoenen met een toenmalige vriendin van me.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen