Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek De vrouw die naar Kashgar fietste

Reageer 0
Wat is er nu lekkerder in je vakantie dan af en toe even heerlijk te relaxen met een boek. De debuutorman van Suzanne Joinson, De vrouw die naar Kashgar fietste is een echte aanrader. Ze.nl mag tien exemplaren weggeven!
 
Het verhaal
In 1923 reizen de Engelse zussen Lizzie en Eva naar de Chinese stad Kashgar. Onderweg helpen zij bij een bevalling, worden van toverij beschuldigd en gevangengenomen. In het huidige Londen hoort de eenzame, jonge Frieda dat ze de erfgename is van een pas overleden vrouw van wie ze nog nooit heeft gehoord. Het spoor wijst naar Kashgar.

De vrouw die naar Kashgar fietste is de debuutoman van Suzanne Joinson. In 2006 kocht zij een doos vol brieven op een vlooienmarkt. Zij schreef hier een kort verhaal over, van wie zouden de brieven zijn? Met dit verhaal won ze de New Writing Ventures-prijs en een geldbedrag waarmee ze een laptop kon kopen. Dit droeg eraan bij dat ze De vrouw die naar Kashgar fietste kon schrijven. Volgens Suzanne is het moraal van dit verhaal dan ook: ga naar vlooienmarkten! Meer informatie over de schrijfster vind je op haar website.

Winnen
Lijkt jou dit een mooi verhaal om je op vakantie helemaal in onder te dompelen? Dat komt goed uit! Ze.nl mag namelijk tien exemplaren weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl en The House of Books te liken op Facebook
 
Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 16 juli 2012.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 5 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • chveltman

  Wat een geweldige actie, ik houd van boeken over reizen en over landen en dit is een combinatie.

 • Jacky

  Ik ben gek op boeken en dit boek moet erbij !!

 • fashionableeightees

  Een echte boekenwurm als ik zou dit een heel mooi boek vinden om te lezen!:)

 • peety

  lijkt me echt leuk om te lezen en pas geleden het boek van het meisje dat op de trekker naar de noordpool ging gelezen super !!!!

 • alexanouk

  Mooooooooooooooi en een echte must-read :-)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen